Bereikbaarheid Helden van de Heide

De appartementencomplexen van de Helden van de Heide staan straks op een perfecte centrale plek. Gelegen tussen de Brigadelaan, de Nieuwe Kazernelaan en de Elias Beeckmanlaan met station Ede-Wageningen op 5 fietsminuten. Rijksweg N224 bereik je met de auto zelfs binnen 2 minuten. Ideaal!

image alt

Wonen tussen bos en heide

De Helden van de Heide vormen straks de stoere schakel tussen de stad en de natuur. En dat is heel fijn als je hier woont. Aan de ene kant fiets je in 5 minuten naar de winkels, sportclubs, restaurants of station Ede-Wageningen. Het station wordt volledig vernieuwd en biedt daarna volop ruimte voor het stallen van je fiets. Met de intercity ben je in 25 minuten op Utrecht Centraal. Arnhem bereik je in 13 minuten.

Aan de andere kant wandel je ook zo de hei op en het bos in. Wat nu nog een grote open zand- en grasvlakte is zonder toegevoegde waarde voor natuur en stad wordt straks een verbindend element. Je zou er maar wonen.

image alt

Zo op de snelweg

Als je met de auto op pad moet, kun je vanuit je appartement binnendoor naar de parkeergarage. Daarna rij je via de Nieuwe Kazernelaan met 2 minuten de Rijksweg N224 op die aanhaakt op de A12 en de A30. Of je nu naar Utrecht, Amersfoort, Nijmegen of Arnhem moet, je bent nooit veel langer dan een half uur onderweg.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Zorg, winkels en horeca? Bekijk de voorzieningen