Voorzieningen in de buurt van de Helden

Wonen in de Helden van de Heide staat synoniem voor leven met rust. Maar dan wel in de wetenschap dat je alles heel dichtbij hebt. Zo komen er bijvoorbeeld werkplekken in de ontmoetingsruimte van De Elias. Winkels vind je op 5 fietsminuten afstand en voor en hapje en een drankje ga je naar het naastgelegen gebied ‘World Food Center’ dat zich ontpopt tot bruisend nieuw stadsdeel.

image alt

Winkelen en uitgaan

Het centrum van Ede en de winkels bij het nieuwe station zijn ongeveer even dichtbij. In beide gevallen fiets of rijd je er in 5 minuten naartoe. In hartje Ede is het aanbod van winkels uitgebreider en kun je ook heerlijk uit eten, naar de bios, de bibliotheek of het theater.

image alt

Lekker sporten

Ede is een sportieve gemeente. Op fietsafstand vind je allerlei sportclubs en sportscholen. Vooral als je graag in de buitenlucht sport, woon je hier fijn. Er zijn prachtige fietsroutes. Direct aan het terrein grenst zelfs een mooi aangelegde mountainbikeroute. Echt een aanrader.

Zorgvoorzieningen en scholen

Doordat De Helden van de Heide vlak naast een bestaande wijk worden gebouwd, lift je mee op de voorzieningen die hier zijn op het gebied van bijvoorbeeld zorg, scholen en supermarkt. Je hebt de keuze uit diverse huis- en tandartsen. Mocht je schoolgaande kinderen hebben, op loopafstand zijn diverse basisscholen en op 6 minuten fietsafstand vind je een van de middelbare scholen in Ede.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Wanneer, wat en hoe? Bekijk de planning