Planning Helden van de Heide

In Helden van de Heide, het nieuwbouwplan in De Kazerneterreinen in Ede, realiseren we circa 90 appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Helden van de Heide.

Fase 1 en 2 in verkoop

De verkoop van de 48 appartementen van Fase 1 en de 39 appartementen van Fase 2 in Helden van de Heide is gestart en de toewijzing van de woningen heeft plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Indien er na de toewijzing nog bouwnummers vrij zijn, dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Prognose bouw en oplevering

Van Wijnen start in april 2024 met de bouw van de 89 appartementen in Helden van de Heide. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners 2 jaar later de sleutel van hun nieuwbouwwoning. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Een woning kopen in Helden van de Heide? Zo werkt het!