Planning Helden van de Heide

Heb je je oog laten vallen op 1 van die luxe appartementen van Helden van de Heide? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je graag meer informatie wilt hebben over wanneer de verkoop start, wanneer de aannemer start met bouwen en wanneer je eventueel de sleutel in ontvangst kunt nemen. Veel van deze informatie is afhankelijk van meerdere factoren. Daarom is niet altijd alles al bij ons bekend. De informatie die wij wel tot onze beschikking hebben, lees je hier op de pagina Planning.

image alt

In verkoop

De verkoop van Helden van de Heide fase 1 is gestart. Naar verwachting start de bouw in het derde kwartaal van 2023. Dit is van een aantal factoren afhankelijk, zoals de verkoopsnelheid en de vergunningsaanvragen.

Bekijk de woningen
image alt

Start verkoop fase 2

Achter de schermen zijn wij met de aannemer en de architect druk bezig met het uitwerken van de verkoopstukken voor Helden van de Heide fase 2. Ons team doet er alles aan om in het voorjaar van 2023 in verkoop te gaan. 

Zodra de verkoop start, is alle verkoopdocumentatie van de woningen op deze website beschikbaar bij je favoriete woning of in de Mijn Eigen Huis omgeving. Als je als belangstellende ingeschreven staat, word je vanzelf op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Mis niets en meld je nu alvast aan onderaan deze pagina.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Een woning kopen in Helden van de Heide? Zo werkt het!