Heidesuite De Arthur

ca. € 550.000 - € 820.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

In de 1e fase van Helden van de Heide komen 20 fijne 4-kamer appartementen 'Heidesuite'. Hier woon je op een prachtige plek tussen de Ginkelse heide en het Sysseltse Bos. Het glooiende landschap met heide en bomen reikt tot aan de terrassen en de entree. Je bent van alle gemakken voorzien, want je bent ook zo in het centrum. Als je wilt ontspannen aan het einde van de dag, geniet je in de zomermaanden van je balkon. De auto parkeer je in de ondergrondse parkeergarage. En wil je op je vrije dag lekker op de fiets naar de Ginkelse Heide? Die haal je makkelijk en snel uit de berging op de begane grond. 

In voorbereiding

Heidesuite De Arthur

ca. € 550.000 - € 820.000
ca. 105 - 144 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gezamenlijke huiskamer én paviljoen

De luxe appartementen en groene omgeving geven niet alleen ieder de ruimte om lekker z’n eigen ding te kunnen doen, júíst ook het samenkomen wordt door Helden van de Heide gestimuleerd. Om dit te kunnen verwezenlijken krijgen zowel De Arthur als De Elias een grote gezamenlijke huiskamer op de begane grond. 


Naast de huiskamer, komt er midden in de gezamenlijke heidentuin een paviljoen! Hiermee worden ook ontmoetingen tussen de bewoners van De Elias en De Arthur gestimuleerd. Het paviljoen is een overdekte ruimte waar je optimaal kunt genieten van de groene omgeving. Ook hier wordt de inrichting volledig overgelaten aan de nieuwe bewoners. 

image alt

Sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Hansgrohe

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit? In de koopsom van de appartementen en penthouses van Helden van de Heide fase 1 is sanitair en tegelwerk inbegrepen. Dit kun je desgewenst uiteraard nog zelf naar wens aanpassen. We vertellen je er graag meer over

brochure-img