Het officiersdorp
Logo Logo

Het huisnummerbesluit van Officiersdorp is bekend. Hartstikke leuk om te kijken welk huisnummer bij jouw bouwnummer hoort. Het is nog even wachten op de oplevering van de woningen, maar je kunt wel alvast een verhuiskaart maken.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van de 32 woningen in Officiersdorp. De vergunning is afgegeven. Wat betekent dit.

Lees verder

De inschrijving van de 32 woningen in Het Officiersdorp is 16 juli gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft 18 juli plaats gevonden. Op dit moment is 1 bouwnummer beschikbaar. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte.

Lees verder

Het Officiersdorp: ontwikkelaar en makelaar aan het woord over Officiersdorp.

Lees verder

Staat het in je agenda! Donderdagavond 12 juli is er gelegenheid om vragen te stellen over Het Officiersdorp. Dat kan zijn over de woningen, de tekeningen, het meerwerk, je financiering. Dit vindt plaats op het Kazerneterrein. Nieuwe Kazernelaan 2 Ede.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Het Officiersdorp is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jouw uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

Maandag 9 juli start de verkoop van de 32 woningen in Het Officiersdorp in Ede en de prijzen zijn vastgesteld, welke is jouw favoriet?

Lees verder

Elk huis in Het Officiersdorp krijgt sanitair van Sphinx met kranen van Grohe.

Lees verder

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Vallei en Rijn helpt je hier graag mee!

Lees verder

Zet maar in je agenda! Maandag 9 juli start de verkoop Het Officiersdorp en kan je online je voorkeuren doorgeven.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?