La Cour Cantina
Logo Logo

De ontwerpen voor de woningen van La Cour Cantina zijn op enkele details na klaar. Dat betekent dat we nu die mooie beelden kunnen laten maken die dit nieuwbouwproject tot leven wekken. Een van de eerste stappen is het bepalen van de hoeken waardoor de woningen het best zichtbaar zijn. Deze beelden delen wij graag natuurlijk met jou!

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb jij al een financiële check gedaan?

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Binnenkort gaan de woningen van La Cour Cantina in verkoop. De verkoop- en toewijzingsprocdure lichten we graag alvast toe voor het project.

Lees verder

Binnenkort start de verkoop van de 23 woningen in La Cour Cantina in Ede en de prijzen zijn vastgesteld, welke is jouw favoriet?

Lees verder

Elk huis in La Cour Cantina krijgt sanitair van Villeroy & Boch met kranen van Grohe. Dat wordt baden in luxe!

Lees verder

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De voorlopige plattegronden van de woningen in La Cour Cantina staan nu online. Bekijk de indelingen.

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? En: hoe kom ik in de parkeergarage? Alle nieuwbouwwoningen van La Cour Cantina staan nu in de interactieve kavelkaart.

Lees verder

La Cour Cantina krijgt steeds meer vorm. We geven nu alvast een prijsindicatie voor de bouwnummers. Deze starten bij € 270.000,- v.o.n.

Lees verder

In de pers is op verschillende manier aandacht besteed aan gasloos wonen. Bij de woningen in La Cour Cantina komt er geen gasaansluiting, maar worden de woningen aangesloten op het warmtebedrijf Ede.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?