La Cour Cantina
Logo Logo

Planning nieuwbouw La Cour Cantina

Voel je je helemaal thuis in Ede en zoek je een nieuw plekje op een karakteristieke locatie? Of overweeg je voor het eerst in het dorp te komen wonen? Het nieuwbouwproject La Cour Cantina biedt jou alle voordelen van comfortabele, duurzame nieuwbouw gecombineerd met karakteristiek wonen. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen, we houden je hier regelmatig op de hoogte van de planning.

Verwacht: vierde kwartaal in verkoop

De verwachting is dat we in het 4e kwartaal van 2018 starten met de verkoop. Ben je geïnteresseerd in de eengezinswoningen of levensloopwoningen en wil je niets missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Dan houden we je regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Maak je eigen account

Wil je straks ook wonen in La Cour Cantina? Dat kan alleen als je een persoonlijk account aanmaakt in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?