Nieuwbouw Kazerneterreinen verrijkt Ede

Het is weekend. Je wordt wakker en ziet de zon al door de ramen schijnen. Even een kop koffie in de tuin of op je balkon en dan een lekkere wandeling. Wordt het vandaag de Ginkelse Heide, het Edese bos of het prachtige Sysseltse bos? Je loopt er zo naar toe. Niet alleen de schitterende natuur rondom Kazerneterreinen maakt dit zo’n geweldige plek om te wonen. Het station en het centrum van Ede liggen ook nog eens op 7 minuten fietsafstand.

Ligging Kazerneterreinen

De Kazerneterreinen vind je aan de rand van Ede ter hoogte van de Nieuwe Kazernelaan. Precies waar de Veluwe begint en waar je volledig ontspannen woont. Rust die je door de ideale ligging gemakkelijk verruilt voor het levendige stadsleven.

image alt

Helden van de Heide - bouw gestart!

Laatste appartementen beschikbaar! De nieuwste wijk in Kazerneterreinen is Helden van de Heide. Waar de helden van de Elias Beeckmankazerne in Ede werden opgeleid en getraind om fit ten strijde te gaan, is het straks fantastisch wonen. Precies op de plek van de voormalige atletiekbaan, langs de Parklaan, komen 2 luxe woongebouwen. De Elias en De Arthur worden de nieuwe helden van deze plek. We geven ze een podium op deze unieke locatie naast de hei en het Sysseltse Bos. Hier woon je tussen bos en heide. 

Ontdek deze nieuwe wijk
image alt

Natuurlijk!

De grootste kwaliteit van De Kazerneterreinen is zonder enige twijfel de natuurlijke setting. In de wijken kleurt het groen, koesteren we de oude bomen en staan de huizen op riante kavels. En dan te bedenken dat de Ginkelse Heide, het Sysseltse bos en het Edese bos letterlijk aan je voeten liggen. Een fantastisch wandel- en fietsgebied en een avontuurlijke speelplek voor kinderen.

Voorzieningen
image alt

Lekker dicht bij Amersfoort, Utrecht en Arnhem

Ede is een leuke stad die veel te bieden heeft. Maar soms wil je meer of wat anders. Vanaf De Kazerneterreinen rijd je in 24 minuten naar Arnhem, Amersfoort is 35 minuten rijden en Utrecht bereik je met 40 minuten. Stuk voor stuk leuke oude steden die veel te bieden hebben op winkel-, culinair en cultureel gebied.

Bereikbaarheid
Een vraag? Neem contact met ons op
Hoe kom ik bij de Kazerneterreinen? Bekijk de bereikbaarheid