Sysseltse Lanen
Logo Logo

Bereikbaarheid Villapark Sysseltse Lanen

Villapark Sysseltse Lanen in Ede-Oost ligt op een goed bereikbare locatie. Vanuit uw nieuwe woning staat u met 7 minuten fietsen in hartje Ede en het intercitystation Ede-Wageningen ligt op 8 minuten fietsafstand. Wilt u met de auto de regio in, dan rijdt u vlot naar de N224 die aansluit op de A30 en de A12. Hierdoor bent u snel in Amersfoort, Utrecht en Arnhem. De bereikbaarheid wordt nog beter als de nieuwe Parklaan gerealiseerd is.

Rust met de reuring dichtbij

Villapark Sysseltse Lanen ligt aan de rand van Ede, in Ede-Oost. Precies op het punt waar de Veluwe begint. U loopt zo langs het Sysseltse bos naar de Ginkelse Heide. Wonen in Villapark Sysseltse Lanen betekent dus wonen in alle rust. Maar dan wel met de wetenschap dat de reuring van de stad lekker dichtbij is. U bent immers zo in het centrum.

Auto's te gast

Villapark Sysseltse Lanen ligt aan de rand van de wijk Simon Stevin. Het nieuwbouwbuurtje wordt zo ingericht dat straks alleen bestemmingsverkeer langs uw woning rijdt. De lanen zijn autoluw en zorgen ervoor dat hard rijden wordt ontmoedigd. Parkeren gebeurt voornamelijk op eigen terrein, waardoor u goed zicht heeft op uw eigendommen. Een veilig gevoel.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?