Sysseltse Lanen
Logo Logo

Alles in de buurt van Villapark Sysseltse Lanen in Ede-Oost

Woont u straks in Villapark Sysseltse Lanen dan heeft u alle belangrijkste voorzieningen heel dichtbij. Denk aan gezondheidszorg, onderwijs, sport en recreatie. Het mooie centrum van Ede ligt om de hoek, dus ook voor de dagelijkse boodschappen (en meer) hoeft u nooit ver weg.

Zorg

In Ede staat het ziekenhuis de Gelderse Vallei dat op zo’n 10 minuten rijden van uw woning ligt. In de naastgelegen wijk kunt u terecht voor eerstelijnszorgvoorzieningen als de huisarts en de apotheek.

Scholen

Ede biedt onderwijsvoorzieningen voor kinderen van alle leeftijden. In de naastgelegen wijk is een aantal basisscholen en uitstekende kinderopvang. Voor de oudere kinderen zijn er de stad diverse middelbare scholen. Altijd op fietsafstand!

Winkels

Met het centrum van Ede op 7 minuten fietsafstand spreekt het voor zich dat u voldoende winkels heeft voor uw dagelijkse boodschappen en net dat beetje meer. Wilt u eens uitgebreid gaan shoppen? Arnhem ligt op 20 minuten afstand.

Sporten

Van tennis tot softbal en van yoga tot Tai Chi: Ede biedt veel verschillende sportmogelijkheden. In het centrum van de stad vindt u diverse sportscholen. De sportvelden bereikt u met 10 minuten fietsen en ook zwembad de Peppel is vlakbij. Of sla een balletje in het karakteristieke stuwwallenlandschap van de Veluwezoom bij de Edese Golfclub Papendal. 

Avondje uit

Ede biedt alle ingrediënten voor een mooi avondje uit. Bezoek het theater, de bioscoop of ga lekker uit eten. Dichter bij huis is de Prins Mauritskazerne. Op het terrein is vaak wat leuks te doen, denk bijvoorbeeld aan een foodfestival. Levendigheid op gepaste afstand.

Parkeren

Alle nieuwe bewoners van Villapark Sysseltse Lanen hebben de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren. Hierdoor blijft het straatbeeld rustig. Natuurlijk is er voor uw visite voldoende parkeergelegenheid.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?