Sysseltse Lanen
Logo Logo

Volgend jaar wonen in Villapark Sysseltse Lanen? Het kan in fase 1a.

Lees verder

Op donderdag 6 oktober jl. is de start bouw van Villapark Sysseltse Lanen feestelijk gevierd.

Lees verder

We hebben goed nieuws! De procedure voor de omgevingsvergunning van de woningen in Villapark Sysseltse Lanen is opgestart en loopt voorspoedig. Binnenkort ontvangen de kopers de brief met het goede nieuws. De bouw gaat van start.

Lees verder

Binnen Villapark Sysseltse Lanen kies je jouw huis uit verschillende ontwerpen. Diverse architecten, diverse visies. Rob Moritz van 19 het atelier vertelt je graag meer over zijn gedachte achter de woning.

Lees verder

Villapark Sysseltse Lanen ken je al, maar er is groot nieuws. Villapark Sysseltse Lanen ligt in een bekend gebied in Ede-Oost, Kazerneterreinen!

Lees verder

“We konden niet bij de eerste informatieavond aanwezig zijn, maar de brochure haalden we wel gelijk op bij de makelaar. Tja, en toen waren we op slag verliefd. Wat een ontzettend mooie plek is dit, zo aan de bosrand."

Lees verder

Jeannette en René Heusschen hebben drie kinderen. Allemaal zijn ze de deur al uit, dus het huis waarin ze wonen, is wat te groot geworden. Toch is dit niet de reden dat ze verhuizen naar Villapark Sysseltse Lanen, vertelt Jeannette enthousiast. “Nee, we gaan hier wonen door de locatie!”

Lees verder

De Veluwe, de voorzieningen van Ede én de vrijheid om het huis van uw dromen samen te stellen; een unieke combinatie die goed in de smaak valt! Zo bleek wel uit de opkomst tijdens de start verkoop op woensdag 21 december.

Lees verder

Het moment waar we (samen met u) al zolang naartoe hebben gewerkt is daar: de start verkoop. Op woensdag 21 december gaan de eerste 21 woningen van de in totaal 39 woningen in verkoop. Wij nodigen u van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje de verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen.

Lees verder

Welk kavel heeft uw voorkeur? Wilt u een vrijstaande of twee-onder-één-kapwoning? Moderne of klassieke architectuur? En wat zijn uw verdere woonwensen? Zoveel keuzevrijheid, dat vraagt om tekst en uitleg! Een korte terugblik op de vervolgsessie…

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?