Wonen tussen bos en heide

Start verkoop

zomer 2022

Podium voor de Helden van de Heide

Waar de helden van de Elias Beeckmankazerne in Ede werden opgeleid en getraind om fit ten strijde te gaan, is het straks fantastisch wonen. Precies op de plek van de voormalige atletiekbaan, langs de Parklaan, komen 2 luxe woongebouwen. De Elias en De Arthur worden de nieuwe helden van deze plek. We geven ze een podium op deze unieke locatie naast de hei en het Sysseltse Bos.

Unieke toplocatie als thuishaven

Zoek je iets unieks en wil je deze toplocatie tot jouw nieuwe thuis rekenen? In de Helden van de Heide kun je straks een woning kopen of huren. De wooncomplexen De Elias en De Arthur tellen samen 87 koopappartementen met 2 of 3 slaapkamers en penthouses. In het 3e complex komen huurappartementen. Op deze website lees je alles over de koopappartementen en penthouses. Heeft de Helden van de Heide je nieuwsgierigheid gewekt? Meld je dan nu aan als belangstellende door onderaan deze pagina je gegevens achter te laten. In de aanloop naar de start verkoop maken we steeds meer bekend over de woningen.

Voor meer informatie over de huurappartementen verwijzen wij je graag door naar de website van Woonstede.

overzicht
image alt

Ruimte voor ontmoeting

De prachtige, omliggende natuur wordt doorgetrokken, zodat het glooiende landschap met heide en bomen tot aan de terrassen en de entree reikt. Via diverse kronkelende wandelpaden word je verleid te bewegen én te ontmoeten.

Het Elias Beeckmankazernecomplex heeft een klassieke, herkenbare kazernestructuur. De opzet zie je terug in de Helden van de Heide. Hier eindigt de centrale as in een semiopenbare heidetuin waarin de Helden destijds huisvestten en er ruimte is voor ontmoeting. In de gezamenlijke huiskamer in gebouw De Elias of het mooie paviljoen in de gezamenlijke tuin tref je buren als je daar zin in hebt. Rust en gezelligheid vinden elkaar hier.

image alt

Optimale beleving

De Helden van de Heide wordt duurzaam, klimaatadaptief en natuurinclusief ontwikkeld. Alle aandacht voor mens, dier en plant en de toekomst daarvan. De natuurlijke setting komt nog beter tot zijn recht zonder zicht op geparkeerde auto’s. Om iedereen toch het comfort van een eigen parkeerplaats te geven, is er een ondergrondse parkeergarage. Binnendoor bereik je je woonverdieping. Eenmaal binnen, beleef je de natuur gelijk weer met dank aan de grote ramen, ruime balkons en optimale positionering van de 2 Helden.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Wanneer, wat en hoe? Bekijk de planning