Start verkoop

zomer 2022

Helden van de Heide

Waar de helden van de Elias Beeckman kazerne werden opgeleid en getraind om fit ten strijde te gaan, is het straks fantastisch wonen. Precies op de plek van de voormalige atletiekbaan, langs de Parklaan, komen twee woongebouwen met koopappartementen en één woongebouw met huurappartementen. De luxe koopappartementen bevinden zich in De Elias en De Arthur de nieuwe helden van deze plek. We geven ze een podium op deze unieke locatie tussen de heide en het Sysseltse Bos.

overzicht
image alt

Ruimte voor ontmoeting

De prachtige, omliggende natuur wordt doorgetrokken, zodat het glooiende landschap met heide en bomen tot aan de terrassen en de entree rijkt. Via diverse kronkelende wandelpaden word je verleid te bewegen én te ontmoeten. In de gezamenlijke huiskamer in De Elias of het mooie paviljoen tref je buren als je daar zin in hebt. En de kleine speelvoorziening is een leuk extraatje wanneer de kleinkinderen op bezoek zijn. Rust en gezelligheid vinden elkaar hier.

image alt

Optimale beleving

Helden van de Heide wordt duurzaam, klimaatadaptief en natuurinclusief ontwikkeld. Alle aandacht voor mens, dier en plant en de toekomst daarvan. De natuurlijke setting komt nog beter tot zijn recht doordat er geen auto's welkom zijn op het binnenterrein. Om alle bewoners van een koopappartement toch het comfort van een eigen parkeerplaats te geven, wordt er een ondergrondse garage gebouwd. Binnendoor bereik je je woonverdieping. Eenmaal binnen, beleef je de natuur gelijk weer met dank aan de grote ramen en optimale positionering van de 3 Helden.

image alt

Woningaanbod in Helden van de Heide

De Arthur en De Elias tellen samen straks 87 koopappartementen. Opvallend zijn de zeer riante balkons. Alle comfort dat je je maar kunt wensen, zonder in te boeten op ruimte. En dat met het bos  op een paar minuutjes wandelen en alle voorzieningen van het World Food Center dichtbij en de stad op fietsafstand.

Het woningaanbod bestaat uit:
Studio 50 m2 vanaf € 250.000 v.o.n.
3-kamer appartementen 83 t/m 99 m2 vanaf € 415.000 v.o.n.
4-kamer appartementen 105 t/m 144 m2 vanaf € 530.000 v.o.n.
Penthouses 169 t/m 217 m2 vanaf € 860.000 v.o.n.

De huurappartementen gaan over circa 2,5 jaar in de verhuur via Woonstede. 

Belangstelling? Meld je aan!

Wil je iets unieks in handen hebben en deze toplocatie tot jouw nieuwe thuis rekenen? De verkoop van Helden van de Heide staat gepland voor de zomer van 2022.

Zie jij jezelf hier al wonen? Dan is dit het moment om je als belangstellende aan te melden voor de nieuwsbrief, want we gaan steeds meer bekendmaken.