Opgeleverd

Vrij en groen wonen in Officiersdorp Ede

Officiersdorp ademt een bijzondere sfeer. Dat komt niet alleen door de variatie in woningtypes, maar ook door de ligging en locatie. Ruim, tussen heide en bos en met aandacht voor detail. Er zijn in totaal 32 woningen gerealiseerd van vrijstaande- en 2 onder 1 kapwoningen, maar ook levensloopbestendige woningen en hoek- en tussenwoningen.

image alt

Woningen passend bij de omgeving

Officiersdorp is een zorgvuldig ontworpen nieuwbouwproject met een mix van woningtypes die goed passen bij de groene omgeving. Alle woningen zijn inmiddels bewoond. Het plan bestond uit 32 woningen op een prachtige locatie op de voormalige Simon Stevin kazerne in Ede. De kavels waren riant en de tuinen daarom groot. Sommige woningen waren zelfs standaard voorzien van een overkapping zodat de bewoners het hele jaar door kunnen genieten van hun achtertuin. 

image alt

Statig en robuust

De woningen zijn uniek, karakteristiek, modern en sfeervol met een knipoog naar het verleden. Door de dwars- en langskappen, overstekken en schoorstenen hebben de huizen een statige en robuuste uitstraling. De gedeeltelijke houten gevelbetimmering en de luiken maken dit plaatje prachtig af.

image alt

Alles binnen handbereik

Officiersdorp ligt op een schitterende locatie, naast bos en hei, maar ook dichtbij het centrum van Ede en station Ede-Wageningen en de A12 en A30. Zo ben je met circa 7 minuten fietsen al in hartje Ede of sta je binnen een kwartier met de trein in Arnhem. Daarnaast grenst dit nieuwbouwplan aan het Heidepark. Een mooie groenzone waarvan de inrichting geïnspireerd is op de mooie Ginkelse Heide. Ook is het maar een klein stukje lopen naar het Noorderbos. Hier start een fijne wandelroute met een lengte van circa 4,5 kilometer.