Het officiersdorp
Logo Logo

Doe de Woonquiz

Wijk in voorbereiding

Vrij en groen wonen in Officiersdorp Ede

''Elke dag weer geniet ik van thuiskomen in Officiersdorp. Over de laan met imposante bomen rijd ik richting mijn nieuwbouwhuis dat charmant prijkt aan het Heidepark. De kinderen spelen voor de deur tot het eten klaar is. Het is een mooie zomerdag, dus straks maken we nog even een wandeling met de hond op de Ginkelse heide. Het leven is goed in Officiersdorp, vooral omdat we mee mochten denken over het ontwerp. Daardoor passen dit huis en dit buurtje echt bij ons!'' Een mooie greep uit het toekomstbeeld van het Officiersdorp in nieuwbouwgebied Kazerneterreinen in Ede.

Het woningaanbod van Officiersdorp

In het nieuwe gebied Kazerneterreinen, ligt 1 van de wijken 'Officiersdorp'. Op de riante kavels in Officiersdorp staan straks grote eengezinswoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Nieuwbouw, dus helemaal van nu. Maar wel op dusdanige manier ontworpen dat het passend is bij de omgeving. We hebben een duidelijke visie en hoog ambitieniveau. Dit gaat echt heel bijzonder worden.

Officiersdorp ontwikkelen we samen met jou

Hoe Officiersdorp er precies uit komt te zien, is nu nog niet bekend. Waarom niet? Omdat we jouw wensen eerst willen horen. Wat voor soort huis zoek je, hoeveel woonruimte heb je nodig en welke architectuurstijl vind je het mooist? Er worden enquêtes gehouden onder onze belangstellenden. De input verzamelen we en verwerken we in een eerste ontwerp, dat we vanzelfsprekend gelijk met jou delen. Abonneer je daarom gelijk op onze nieuwsbrief!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?