La Cour Cantina
Logo Logo

Doe de woonquiz

Project in voorbereiding

La Cour Cantina: ontspannen wonen

Met de oranje avondzon in je achterruit rijd je het kazerneterrein in Ede op. De eeuwenoude bomen op het terrein wijzen je de weg naar huis. Je parkeert je auto ondergronds en neemt daarna een kijkje in de binnentuin. Aan de kleurrijk gedekte picknicktafel is nog een plaatsje voor je vrij. Je schuift aan, je buurman schenkt je iets te drinken in en vertelt een komisch verhaal. Het tovert direct een glimlach op je gezicht: in La Cour Cantina luid jij je avond ontspannen in. 

Daar waar de officieren aten

De naam van La Cour Cantina in Ede is geïnspireerd op de plek waar vroeger de officieren aten. De oude officierskantine - die herontwikkeld wordt - ligt namelijk naast dit kleinschalige en duurzame nieuwbouwproject. De woningen krijgen hun plek tussen de oude bomen die op dit deel van het kazerneterrein blijven staan. Naast de kantine blijven meer monumentale gebouwen behouden en krijgen een opknapbeurt. Hier in La Cour Cantina woon je met de allure die historisch erfgoed te bieden heeft. Gecombineerd met prachtige natuur: de Veluwe ligt met open armen op je te wachten. Zou je graag een kijkje willen nemen in de binnentuin? Of even om de woningen heen willen lopen? Maak dan kennis met het 3d model. Kijk je mee?

Een veilige haven

Tussen de monumentale gebouwen en de karakteristieke bomen komt een kleinschalig wijkje met nieuwe woningen. Daarnaast is het een veilige haven voor kinderen om te spelen. Zoek je rust en ruimte voor jouw gezin of wil je een comfortabele, onderhoudsvrije woning voor de lange termijn? Kijk welke woning bij jou past.

Terrein met historie en natuur

De monumentale kazernegebouwen op het terrein worden herontwikkeld. Rondom La Cour Cantina krijgen de gebouwen een nieuwe bestemming: hier komt een mix van wonen, ateliers en kleine bedrijfjes. Door het behoud van de oude bomen nodigt La Cour Cantina uit tot buitenleven. Wandel over het heuvelachtige groene terrein. Of pak je fiets richting de Ginkelse Heide of de bossen van de Veluwe. Dat is genieten van de natuur.

Mijn Eigen Huis Account

Wil je niets missen? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat je alvast je interesse blijken. Niet alleen voor La Cour Cantina, maar juist voor de woningen die hier gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aan te maken is een must als je straks echt in La Cour Cantina wilt wonen. Lees meer waarom.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Inloopavond financiële check
De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag je financiële check. Kom maandagavond 19 november langs bij de Rabobank Vallei en Rijn. Vanaf 19:00 tot 20:30 staat de adviseurs van de Rabobank voor je klaar. Interesse? Laat weten dat je komt en vergeet niet een recente salarisstrook mee te nemen en je legitimatie.
Meer informatie

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?