Sysseltse Lanen
Logo Logo

Doe de Woonquiz

In aanbouw

Villapark Sysseltse Lanen maakt woondromen waar

Aan de ene kant de glooiende heuvels met paarse heide, aan de andere kant metershoge bebossing waar nog net de laatste zonnestralen doorheen glippen. Villapark Sysseltse Lanen in Ede-Oost bied je een omgeving vol natuurschoon en rust. Naast deze prachtige locatie biedt dit project nóg iets unieks: hier kan je zelf je woning vormgeven. Als basis kies je uit een van de 3 architectuurstijlen; en ook de indeling kan je naar wens bepalen. Villapark Sysseltse Lanen maakt al je woondromen waar. Wonen kan in het vierde kwartaal 2018 van fase 1a Villapark Sysseltse lanen. Goed om te weten is dat als je een woning koopt in fase 1b of in fase 2, deze woning ook gebouwd gaat worden. Kopen is bouwen!

3 ontwerpen, oneindig veel mogelijkheden

Op 7 minuten fietsen van hartje Ede en naast de Ginkelse Heide verrijst nieuwbouwplan Villapark Sysseltse Lanen. Hier geniet je elke dag weer van de schitterende Veluwse omgeving en de rust die daarbij komt kijken. Het project binnen de wijk Simon Stevin bestaat uit 39 vrijstaande- en 2 onder 1 kapwoningen. De 39 woningen zijn verdeeld in verschillende fases. Fase 1a is verkocht en in aanbouw. In fase 1b en fase 2 zijn nog 2 vrijstaande woningen direct beschikbaar. Bekijk hieronder de interactieve kaart. Interesse: contact de makelaar Domicilie. 

Bijzonder aan Villapark Sysseltse Lanen in Ede-Oost is dat belangstellenden tijdens een inspiratieavond mee konden praten over het woningontwerp. Een van de vragen die werd gesteld was: welke architectuurstijl spreekt je aan? Een unanieme uitslag was er niet, vandaar dat je nu uit 3 verschillende stijlen kunt kiezen. Van klassiek tot modern. Door deze inspiratieavond kregen we ook inzicht in woonwensen. Deze inzichten zijn verwerkt in modules waarmee je je woning naar wens kunt indelen. Waarvoor kiest je: een kelder, een veranda of liever een badkamer op de begane grond?

Wonen naar wens

Heerlijke omgeving

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Nog 2 vrijstaande woningen direct beschikbaar
In Villapark Sysseltse Lanen zijn nog 2 vrijstaande woningen beschikbaar. Bouwnummer 5 en bouwnummer 14. Interesse contact dan makelaar Domicilie. Bereikbaar op nummer 0318-693502
Bekijk beschikbare woningen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?