Sysseltse Lanen
Logo Logo

Doe de Woonquiz

In aanbouw

Villapark Sysseltse Lanen maakt woondromen waar

Aan de ene kant de glooiende heuvels met paarse heide, aan de andere kant metershoge bebossing waar nog net de laatste zonnestralen doorheen glippen. Villapark Sysseltse Lanen in Ede-Oost bied je een omgeving vol natuurschoon en rust. Naast deze prachtige locatie kon je zelf je woning vormgeven. Als basis kon je kiezen uit een van de 3 architectuurstijlen; en ook de indeling kon je naar wens bepalen. Een keuze maken in architect is bij de laatste woning niet meer nodig. Bouwnummer 5 wordt gebouwd als een luxe LSWA vrijstaande woning. Goed om te weten is dat in fase 1a de woningen gebouwd zijn en bijna worden opgeleverd. Als je een kijkje gaat nemen op de bouw krijg je een goede indruk hoe Villapark Sysseltse Lanen eruit komt te zien. Je ziet de 3 verschillende architectuurstijlen prachtig terugkomen!

Villapark Sysseltse Lanen

Op 7 minuten fietsen van hartje Ede en naast de Ginkelse Heide verrijst nieuwbouwplan Villapark Sysseltse Lanen. Hier geniet je elke dag weer van de schitterende Veluwse omgeving en de rust die daarbij komt kijken. Het project binnen de wijk Simon Stevin bestaat uit 39 vrijstaande- en 2 onder 1 kapwoningen. De 39 woningen zijn verdeeld in verschillende fases. Fase 1a is verkocht en in aanbouw. Fase 1b is in aanbouw waar nog 1 vrijstaande woning direct beschikbaar is. Fase 2 is volledig uitverkocht. Bekijk hieronder de interactieve kaart. Interesse: contact de makelaar Domicilie. 

Wonen naar wens

Heerlijke omgeving

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Sysseltse Lanen 100% verkocht!
De laatste woning in Villapark Sysseltse Lanen is verkocht. Wil je ook wonen in Ede? In La Cour Cantina zijn nog woningen vrij! Heb je Interesse? Bel dan Domicilie Makelaars op 0318-693502.
Woningaanbod La Cour Cantina

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?