Opgeleverd

Sysseltse Lanen: een uniek nieuwbouwplan

Aan de ene kant de glooiende heuvels met paarse heide, aan de andere kant metershoge bebossing waar nog net de laatste zonnestralen doorheen glippen. In Villapark Sysseltse Lanen in Ede-Oost zijn 39 woningen gerealiseerd die naadloos passen in deze prachtige, bosrijke omgeving. Elke woning is uniek, door zijn plek, door het kleurgebruik en door de kleine of grotere individuele aanpassingen. Het maakt wonen in deze omgeving vol natuurschoon en rust tot een genot.

image alt

3 architectuurstijlen

Binnen het nieuwbouwproject Sysseltse Lanen zijn diverse villa's en grote 2 onder 1 kapwoningen op de voormalige Stevin Kazerne gerealiseerd. De woningen in Villapark Sysseltse Lanen hebben veel authentieke details en zijn gebouwd in 3 verschillende woonstijlen die gezamenlijk één geheel vormen en passen bij de Kazerneterreinen in Ede.

image alt

Bijzonder sfeervol

Dit nieuwbouwplan ademt een bijzondere sfeer. Dat komt niet alleen door de ligging en locatie, maar ook doordat de kopers de woning zelf konden samen stellen en indelen. Van modern tot klassiek en van romantisch tot traditioneel. De 3 architectuurstijlen passen perfect binnen diverse levensstijlen van de kopers. De woningen zijn ontworpen door ZEEP architects and urban designers, LSWA architecten en 19 Het Atelier Architecten.

Wonen tussen stad en natuur

Sysseltse Lanen ligt op één van de mooiste plekken binnen de kazerneterreinen, direct aan de Ginkelse Heide. Hier geniet je elke dag weer van de schitterende Veluwse omgeving en de rust die daarmee gepaard gaat. De woningen liggen op een prachtige plek in Ede-Oost omringd door natuurschoon en rust. Je woont hier met aand de ene kant glooiende heuvels en paarse heide en aan de andere kant met hoge bebossing. De omgeving is weergaloos. Waar in Nederland kun je nog zo wonen? Dicht bij de voorzieningen van een middelgrote stad zoals Ede en ook nog eens centraal ten opzichte van andere belangrijke plaatsen in ons land. Door het station Ede-Wageningen en de uitvalswegen A12 en A30 is de locatie Sysseltse Lanen ook nog eens uitstekend bereikbaar. 

Co-creatie

Het project is tot stand gekomen volgens het zogenaamde principe van mede opdrachtgeverschap, ook wel co-creatie genoemd. Nieuwbouwplan Sysseltse Lanen in Ede is een ontwikkeling van V.O.F. Ede Stevin. Een samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en Loostad Vastgoedontwikkeling.