Bouw Helden van de Heide start binnenkort

22 november '23

Yes, de langverwachte hoerabericht is verstuurd naar alle kopers. Dat betekent dat de bouw officieel van start kan gaan en de kopers naar de notaris kunnen voor de juridische levering.

Wil je hier ook wonen? Er zijn nog appartementen vrij. Bekijk snel het beschikbare woningaanbod en vraag een vrijblijvende optie aan.

image alt

Naar de noatris

Alle kopers zijn per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij de notaris. Als je een (gedeeltelijke) hypotheek nodig hebt, stuur dan (via je bank of adviseur) zo snel mogelijk je hypotheekstukken naar de notaris. Als je uit eigen middelen betaalt, verzoeken wij je direct contact op te nemen met de notaris om dit kenbaar te maken. Zodra de notaris de benodigde documenten heeft ontvangen, word je uitgenodigd om de akte van levering en de eventuele hypotheekakte te komen ondertekenen.

In april start de bouw

Van Wijnen start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 87 appartementen in Helden van de Heide. De verwachting is dat de aannemer in april 2024 daadwerkelijk start met de bouw. Uiteraard worden er ook bouwupdates op de website geplaatst. We wensen alle kopers en de aannemer een voorspoedige bouw toe!

image alt

Wil je hier ook wonen?

Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar in Helden van de Heide. Wanneer je hier koopt, heb je dus de garantie dat er ook echt gebouwd gaat worden. Bekijk snel het beschikbare woningaanbod en vraag een vrijblijvende optie aan op één van de prachtige 3- of 4-kamerappartementen in De Arthur of De Elias. 

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen