Bouwnummers Helden van de Heide fase 1

10 oktober '22

Eindelijk! De bouwnummers met de indicatieve prijzen staan online. Welk bouwnummer in Helden van de Heide fase 1 is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favoriete woning op je persoonlijke wensenlijst.

Bouwnummers bekijken

Vergroot de kans op jouw favoriete woning

We hebben de indicatieve bouwnummerprijzen op de website geplaatst. Zo kun je zien of er een woning tussen zit dat bij jouw wensen en budget past en alvast een financiële check aanvragen. Want wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het aan te raden een financiële check te laten doen.

Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Heb je geen hypotheek nodig? Dan kan je een verklaring van je financiële adviseur uploaden waarin staat dat je betaalt uit eigen middelen. 

Vraag een gratis financiële check aan bij de Rabobank

Rachim Saebu en Tom Tieman van de Rabobank denken graag met je mee over wat er financieel mogelijk is. Zij kunnen inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning en kunnen gratis een financiële check voor je opstellen.

Financiële check aanvragen
tom
rachim

Tip! Zet je favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt in fase 1, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.  Naar het woningaanbod
  Meer over de financiële check