Concept beelden Helden van de Heide fase 1

5 juli '22

In Helden van de Heide fase 1 in Ede gaan dit jaar 28 appartementen in verkoop. De conceptbeelden zijn gereed en vind je in dit nieuwsartikel. Daarnaast zie je hoe de planning er uit ziet en krijg je alvast een doorkijkje naar fase 2.

image alt

Luxe wonen tussen bos en heide

In de 1e fase van Helden van de Heide gaat het kleinschalige appartementencomplex De Arthur in verkoop. 28 luxe appartementen bestaande uit 3- en 4-kamerappartementen en 3 exclusieve penthouses. Allemaal hebben ze uitzicht op de groene omgeving met bossen en heide. In dit nieuwsartikel zie je de conceptbeelden, zodat je al een beter beeld krijgt hoe het er straks uit komt te zien. Binnenkort volgen de definitieve beelden! Abonneer je op de nieuwsbrief (als je dat nog niet hebt gedaan) om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Naar verwachting gaan de woningen in het 3e kwartaal van 2022 in verkoop en start de bouw medio 2023. 

Bekijk de woningen
image alt

Fase 2: De Elias

Na de verkoop van De Arthur gaat de blik op de ontwikkeling en verkoop van De Elias in fase 2 van de Helden van de Heide. Dit is een appartementencomplex van 59 appartementen vanaf circa €430.000 v.o.n. Afhankelijk van de voortgang van fase 1 verwachten we ook met fase 2 in 2022 nog in verkoop te kunnen gaan. Meer informatie over deze fase volgt op een later moment.

Vragen? Bel, chat of mail ons
Meer weten? Naar de woningen