De 1e fase van De Helden van de Heide

21 april '22

De Helden van de Heide is de nieuwe wijk in Kazerneterreinen in Ede. In de 1e fase gaat het appartementencomplex De Arthur in verkoop. Een stijlvol woongebouw met appartementen en penthouses van circa 105 tot wel 220 m2 woonoppervlakte! En altijd met een ruim balkon of terras dat uitkijkt op de heide en de bomen. Aanmelden voor de nieuwsbrief van deze nieuwe fase is vanaf nu mogelijk.

image alt

De woningen en de planning

De Helden van de Heiden is een rustige wijk dat ontstaat op de plek van de voormalige atletiekbaan. In fase 1 gaat het eerste wooncomplex 'De Arthur' in verkoop met 28 nieuwbouwappartementen. Kies je voor een appartement type 'Heldensuite' of 'Heidensuite'? Of pak je het groots aan met een van de penthouses 'Arthur'? De eerste informatie over de woningtypes staat nu op de pagina woningen.

Na de zomervakantie van 2022 gaan de woningen naar verwachting in verkoop. Tot die tijd komt er steeds meer informatie beschikbaar. Lijkt het je wat om in De Helden van de Heide te wonen? Meld je snel aan als belangstellende. Klik op jouw favoriete woningtype op de pagina woningen en laat vervolgens je gegevens achter bij de button "aanmelden projectfase". Dan houden we je op de hoogte.

Woningen bekijken
image alt

Tussen de heide en het bos

Ben jij graag omringd door natuur? Dan zit je in een appartement of penthouse van De Helden van de Heide fase 1 goed. Op deze prachtige plek woon je tussen de Ginkelse heide en het Sysseltse Bos. De parkeerplaatsen zijn netjes uit het zicht "weggewerkt" in de ondergrondse parkeergarage, waardoor het straatbeeld groen en rustig blijft. 

In het ontwerp is veel aandacht voor het landschap. Maakbaarheid, circulariteit en duurzaamheid staan hierin centraal. Natuurinclusiviteit is hierin een belangrijk thema. Samen wonen in en met de natuur doe je in De Helden van de Heide.

Vragen? Neem contact op
Meer lezen? Naar de woningen