‘De Helden van de Heide is een plek waar ik mezelf zie wonen’

29 augustus '22

Wonen op een unieke locatie tussen bos en heide. Dat wordt realiteit in Helden van de Heide in Ede. Dit najaar gaan de 28 luxe appartementen van De Arthur in fase 1 in verkoop. Later dit jaar gaan ook de 59 appartementen in De Elias in verkoop. Wij stellen je alvast voor aan de makelaars van dit project. Christiaan de Boer en Nick de Boer van Domicilie Makelaars en Jeannette Loonstra, zelfstandig makelaar, begeleiden optanten straks richting een succesvolle aankoop.

Meer weten over het verkoopproces en de toewijzing
image alt

Uniek wonen op een historische locatie tussen bos en heide

Op de plek van de oude atletiekbaan van de Elias Beeckmankazerne, grenzend aan monumentale panden en het bos, komen de luxe woongebouwen van Helden van de Heide. “De plek waar deze appartementen liggen, is erg bijzonder. Vanuit je voordeur loop je straks zo het bos in. ’s Avonds na het eten wandel je een rondje door een prachtig natuurgebied en om je heen zie je de rijke historie in de vorm van oude gebouwen die nog in volle glorie staan”, vertelt Christiaan van Domicilie Makelaars. De groene omgeving, waarbij je uitzicht hebt op het Sysseltse Bos en de heide, is meegenomen in het ontwerp van de luxe appartementen. Nick vult aan: “In het ontwerp zijn hoogwaardige materialen toegepast. De gebouwen onderscheiden zich door ruime balkons en terrassen, de vorm en de ligging op de zon. Het past heel goed op deze locatie, daar is in het ontwerp veel rekening mee gehouden.”

image alt

Weids uitzicht

Jeannette, die zelf al in een groene omgeving woont, ziet zichzelf ook wel in dit nieuwe project wonen. “Ik ben gek op de natuur, beestjes en plantjes. Waar ik woon is vergelijkbaar met deze locatie, dus ik kan me heel goed voorstellen dat je hier straks fantastisch mooi woont. In dit project koop je de plek en het uitzicht, en het prachtige appartement krijg je erbij!”, vertelt Jeannette, “Mensen die gewend zijn aan ruimte, maar die graag naar een appartement willen, kunnen hier goed terecht. Er is wat mij betreft geen mooiere plek in Ede te vinden. Je hebt een vrij uitzicht, waarbij je straks mooie luchten en donderwolken ziet aankomen. En dat afgestoken bij de kleuren van de hei, is elke dag genieten. Vooral wanneer je op een van de hogere verdiepingen woont.” Christiaan: “Je krijgt hier de beste plek om te wonen, met een mooie indeling van het appartement en met een goede buitenruimte. Als je dat naast elkaar zet, kijkt naar de prijzen en het vergelijkt met ander aanbod, dan steken deze appartementen er met kop en schouders bovenuit.”

image alt

Overal dichtbij

De Helden van de Heide ligt op een rustige, maar zeer centrale locatie in Ede. “Als je een aantal belangrijke punten zet op de locatie van het station, de natuur en het centrum en daar een driehoek van maakt, dan ligt Helden van de Heide perfect in het midden. Je bent zo in de natuur, op het station of in het centrum. Op de locatie van de Kazerneterreinen zelf vind je ook een aantal initiatieven waar je terecht kunt, bijvoorbeeld de lokale bakker Jorisbrood, het SmaakPark en het Akoesticum. En daar komt steeds meer bij, waardoor je een complete woonomgeving krijgt en daar heerlijk kunt vertoeven”, vertelt Christiaan.

Begeleiding in het koopproces

Christiaan, Nick en Jeannette begeleiden mensen in het proces van aankoop van de nieuwbouwwoning en verkoop van de huidige woning. “Het wonen in een appartement is voor veel mensen vaak nieuw, dus we vertellen graag wat er allemaal bij komt kijken tijdens een uitgebreid gesprek op ons kantoor. We maken ze wegwijs, niet alleen over de woning en over het functioneren van een VVE, maar geven ook meer informatie over de directe omgeving”, legt Nick uit. Ook Jeannette staat klaar voor kopers: “Ik vind het heel belangrijk dat iedereen precies weet waar hij voor tekent. Daarom licht ik graag iedere stap in het proces toe en adviseer ik waar nodig. En iets verkopen waar je jezelf ook ziet wonen, maakt het extra leuk!”

  Bekijk het laatste nieuws
  Bekijk de appartementen