Definitieve beelden Helden van de Heide fase 1

13 juli '22

Ben jij inmiddels ook zo enthousiast over de nieuwe appartementen in De Helden van de Heide fase 1? Wellicht word je nog enthousiaster, want er is achter de schermen hard gewerkt aan de definitieve exterieur beelden. En wat zijn ze mooi geworden. Nieuwsgierig? Bekijk de artist impressions dan snel! 

 

image alt

De Arthur binnenkort in verkoop

De Arthur wordt het eerste appartementencomplex dat in Helden van de Heide in fase 1 wordt gerealiseerd. Op de beelden is goed te zien hoe de gebouwen een subtiele rol spelen in de verder groene omgeving met bossen en heide. Naar verwachting gaan de 28 appartementen in het 3e kwartaal van 2022 in verkoop. 

Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrief (als je dat nog niet hebt gedaan). Dat kan door je NAW-gegevens achter te laten op de pagina woningen bij jouw favoriete woningtype.

Naar de woningen
image alt

Meer informatie na de zomervakantie

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alle informatie over de appartementen gereed te maken. Denk daarbij aan het publiceren van de individuele bouwnummers met prijzen en plattegronden. Sta je aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan krijg je hierover automatisch bericht. Nog geen nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan bij de pagina woningen.

Verder lezen? Nieuws
Meer weten? Woningaanbod bekijken