Een uniek woonconcept met het bos als thuishaven

14 april '23

Hier wil je wonen! De Helden van de Heide vormen straks de stoere schakel tussen de stad en de natuur. Aan de ene kant fiets je in 5 minuten naar winkels, sportclubs, restaurants of station Ede-Wageningen. Aan de andere kant wandel je ook zo de Ginkelse hei op of loop je het Edesche of Sysseltse bos in. Ede biedt een perfecte mix van natuur, cultuur en historie

image alt

Je zult er maar wonen!

De woongebouwen en het paviljoen van de Helden van de Heide omarmen een groene heidetuin die op het dak van de parkeergarage ligt. Vanuit je appartement kijk je straks op een groene natuurrijke tuin. Dit wordt een heerlijke plek om te verblijven. Hier ontmoet je buren en vrienden. Spelen de (klein)kinderen en geniet je van de paarse kleur van de heide.

De binnentuin van circa 2500 m² is ontworpen door Loos van Vliet. Schuilplaatsen voor insecten en vogels, nestkasten en bij-vriendelijke beplanting dragen bij aan het versterken van de biodiversiteit. In de tuin staat het paviljoen dat ruimte biedt voor gemeenschappelijke activiteiten van en voor bewoners. Van gezellige wijnproeverijen tot klassieke bridge-avonden.

1

Wonen tussen bos en hei

v
nj

Ontdek de Helden van de Heide

Een plek om te onthaasten

De Helden van de Heide vormen straks de stoere schakel tussen de stad en de natuur. En dat is heel fijn als je hier woont. Winkels vind je op 5 fietsminuten afstand en voor een hapje en een drankje ga je naar het naastgelegen gebied ‘World Food Center’ dat zich ontpopt tot bruisend nieuw stadsdeel. Het station Ede-Wageningen ligt op loopafstand en wordt volledig vernieuwd. Met de intercity ben je in 25 minuten op Utrecht Centraal. Arnhem bereik je al in 13 minuten.

Vanuit je appartement wandel je zo de hei op en het bos in. Rondom Helden van de Heide loopt een wandel- en sportpad, verwijzend naar de vroegere atletiekbaan van het kazerneterrein. Omringd door de vele heide- en grassoorten, wordt deze plek straks een verbindend element voor de natuur én stad. Je zult er maar wonen!

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen