Fase 1 en 2: meer dan 70% verkocht!

29 februari '24

De verkoop van Helden van de Heide gaat gestaag door. Inmiddels is meer dan 70% van de woningen verkocht van fase 1 en 2. Ook staat er 1 tekenafspraak gepland en zijn 7 woningen in optie genomen. Zie jij jezelf ook wonen tussen bos en heide? 

image alt

Uitgelicht: 3-kamer appartement

Genieten van luxe, midden in de natuur? Zo voelt wonen in het 3-kamer appartement in Helden van de Heide. Met 2 slaapkamers, een ruim balkon en de Veluwse natuur als jouw achtertuin ben jij hier van alle gemakken voorzien. Ook woon je superduurzaam, met een A++++ label en vloerverwarming. Je hebt dus nooit meer koude voeten in de winter! In totaal geniet je van ca 83-99m2 aan woonplezier én kun je op elk moment van de dag gebruik maken van de gemeenschappelijke huiskamer en het paviljoen op de begane vloer. Gezelligheid is dus altijd dichtbij. Het appartement is daarnaast voorzien van een parkeerplaats met laadoptie, een ruim balkon en een inpandige berging. Zie jij jezelf hier al wonen?

image alt

Uitgelicht: Heidesuite

Genieten van de luxe, de natuur en veel ruimte? In de Heidesuite komen jouw woondromen uit. Dit appartement van ca 106-145m2 heeft maar liefst 3 slaapkamers en een ruime living met open keuken. De master bedroom beschikt zelfs over een inloopkast en badkamer en suite! Daarnaast is er een separaat toilet en een aantal bouwnummers heeft een tweede badkamer. Pure luxe! Met een A++++ label ben je bovendien helemaal voorbereid op de duurzame toekomst. De vloerverwarming zorgt ervoor dat koude voeten in de winter verleden tijd zijn. En in de zomer? Dan geniet jij van een kop koffie in je tuin of op je balkon. Als kers op de taart is het appartement voorzien van maar liefst 2 parkeerplaatsen met laadoptie en een inpandige berging. Is dit jouw droomwoning?

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen