Gezamenlijke huiskamer én paviljoen voor toekomstige bewoners

31 augustus '22

Zoals je waarschijnlijk al weet gaan we dit najaar in de verkoop met Helden van de Heide fase 1. Deze fase concentreert zich op de verkoop van de 48 luxe appartementen, verdeeld over twee complexen: De Arthur en De Elias. Later dit jaar zullen ook de overige appartementen van complex De Elias in verkoop gaan. Dat dit project een pareltje is moge duidelijk zijn, máár niet alleen door de ruime appartementen en groene omgeving… Want er is meer!

image alt

Een huiskamer om in samen te komen

De luxe appartementen en groene omgeving geven niet alleen ieder de ruimte om lekker z’n eigen ding te kunnen doen, júíst ook het samenkomen wordt door Helden van de Heide gestimuleerd. Om dit te kunnen verwezenlijken krijgt De Elias een grote gezamenlijke huiskamer op de begane grond. Deze huiskamer wordt zelfs voorzien van een keukentje en toilet. Het allerbeste? De invulling van de kamer wordt volledig bepaald door de bewoners! Wie weet kiezen jullie voor een gezellige huiskamer, ideaal voor verjaardagen en partijtjes met grotere gezelschappen. Zijn jullie groot voorstander van flexwerken? Misschien is een kantoortje waar jij je even ongestoord kan focussen dan wel de juiste invulling. Maar als je het ons vraagt is het dé ideale plek om een pooltafel neer te zetten. Eens zien wie de kampioen van het complex wordt!

image alt

Een gezamenlijk, gloednieuw paviljoen

Naast de huiskamer, komt er midden in de gezamenlijke heidentuin een paviljoen! Hiermee worden ook ontmoetingen tussen de bewoners van De Elias en De Arthur gestimuleerd. Het paviljoen is een overdekte ruimte waar je optimaal kunt genieten van de groene omgeving. Ook hier wordt de inrichting volledig overgelaten aan de nieuwe bewoners. Wat dacht je van een paar luie leesstoelen of een lange tafel? Wij zien al een gezellig kaartavondje met de buurtjes voor ons

Meer nieuws? Lees het hier
Vragen? Neem contact op