Heb ik wel zon op mijn balkon?

31 mei '23

Ben je een echte zonaanbidder? En wil je zeker weten dat je straks zon hebt wanneer je een appartement in Helden van de Heide koopt? Bekijk dan de zonnestudie. 

De architect heeft aan de hand van het 3D model de zon- en schaduwinval voor De Arthur en De Elias gesimuleerd. In onderstaande video's kan je zien op welk tijdstip van de dag en in welk jaargetij de buitenruimtes in de zon of schaduw liggen. Wel zo fijn toch? Want met een nog te bouwen appartementen gebouw is dit lastig in te schatten.

Een koffie in het ochtendzonnetje

Wanneer je een appartement koopt met een buitenruimte op het Oosten geniet je met name van het ochtendzonnetje. We laten je graag zien hoe de zon op je balkon schijnt in de winter, zomer, lente en herfst. 

Een diner in het avondzonnetje

Wanneer je een appartement koopt met een buitenruimte op het Westen geniet je met name van het avondzonnetje. We laten je graag zien hoe de zon op je balkon schijnt in de lente, herfst en winter. 

Zowel schaduw als zon

Wanneer je een appartement koopt met een buitenruimte op het Noorden geniet je van zowel de schaduw als de zon. Perfect als je niet zo'n enorme zonaanbidder bent. 

Genieten van alle seizoenen

Elk appartement heeft een fijne buitenruimte zodat je in elk siezoen kan genieten van de natuur die zo dichtbij is en de fijne heidetuin. Wat dacht je van een gluhwein in de winter wanneer het sneeuwt of sushi op een zwoele zomeravond. In de vier video's hieronder zie je hoe de zon rondom het gebouw draait in de lente, zomer, herfst en winter.

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod