Helden van de Heide Deelmobiliteit

10 augustus '22

De Kazerneterreinen ontwikkelt zich tot een nieuw en prachtig stadsdeel van Ede. Een plek waar je woont tussen bos en heide en waar de rijke militaire historie prominent aanwezig is. Een inspirerende plek waar je op een ontspannen manier kunt wonen, werken en beleven. Wil je hier een appartement kopen, dan is deelmobiliteit daar een onderdeel van is. We vertellen je graag meer.

Mobiliteitsconcept

BPD Ontwikkeling en Van Wijnen zijn druk met de ontwikkeling van de appartementencomplexen. In samenspraak met de gemeente Ede is een mobiliteitsconcept ontwikkeld met elektrische deelauto’s. Dit heeft als gevolg dat de oorspronkelijke parkeernorm verlaagd is, mede ook gezien de korte afstand tot het openbaar vervoer met onder andere het nieuwe NS station. Dat resulteert in een zeer autoluw en daarmee groen en natuurinclusief gebied.

image alt

WeDriveSolar

Er is onderzoek gedaan naar diverse aanbieders van deelmobiliteit, waarbij WeDriveSolar als beste uit de bus kwam. Een gedegen bedrijf met een goede staat van dienst. Zij ontzorgen volledig en bieden een totaalpakket en zekerheid aan in deelmobiliteit. Dit met state-of-the-art elektrische auto’s, laadvoorzieningen en bijbehorende app. Daarbij werken zij niet met een verplicht abonnement met maandelijkse kosten, maar wel met een automatisch en gratis lidmaatschap van 3 jaar. Daarmee kan elke maand een bepaalde tijd en kilometers gratis gereden worden. Rijdt u meer, dan zijn er verschillende mogelijkheden.

 

Meer weten? Download de flyer van WeDriveSolar voor meer uitleg.

Heb jij een vraag? Neem contact op!
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten