Jouw droombadkamer in Helden van de Heide

28 juli '23

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit? In de koopsom van de appartementen en penthouses van Helden van de Heide fase is een mooie badkamer bij de prijs inbegrepen. We laten je graag de mogelijkheden voor sanitair en tegelwerk zien. 

Villeroy & Boch en Hansgrohe

Voor de toiletruimte en de badkamer is er gekozen voor de kwaliteit van Villeroy & Boch en Hansgrohe. De toiletten zijn voorzien van een wandcloset en standaard is de badkamer voorzien van een moderne wastafel met LED spiegel, een betegelde douchehoek en ligbad (bij sommige woningen optioneel). In combinatie met de kranen en de doucheset van Hansgrohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer!

Andere wensen?

Wil je de badkamer aanpassen naar jouw persoonlijke wensen? Dat kan uiteraard! Op de artist impressions (links) staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.

Op de linker afbeelding staat een luxere badkamer afgebeeld. Hier is optioneel gekozen voor bronzen kranen, een zwarte douchewand, een dubbele wastafel met meubel, een ligbad, een zwarte radiator en een zwarte inbouwnis. Ook is hier gekozen voor een ander tegelpakket. 

badkamer
badkamer

Ontdek de mogelijkheden

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de kopersbegeleider van de aannemer kun je jouw wensen bespreekbaar maken. Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan, zowel de badkamer als het toilet zijn gebruiksklaar wanneer je de sleutel van je nieuwe huis krijgt. Benieuwd naar alle keuzemogelijkheden? Bekijk de brochures voor inspiratie. 

Brochure tegelpakket
Brochure sanitair 
Brochure inbouwnis
Brochure radiator

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen