Laatste kans op wonen in Helden van de Heide

3 juli '24

Bijna alle appartementen zijn al verkocht, op slechts 3 appartementen na. Heb je altijd al gedroomd van een luxe 4-kamerappartement, omringd door natuur, heide en bos? Dan is dit jouw unieke kans om te wonen in een rustige omgeving met alle comfort en luxe die je zoekt. De bouw is al gestart, dus je hoeft je ook geen zorgen te maken of het project wel of niet doorgaat. Neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van deze laatste 3 appartementen.

image alt

Bouwnummer 205: een appartement waar je blij van wordt!

Stel je voor: geen wachttijden bij de lift, maar gewoon soepel in en uit je appartement stappen, zelfs als je een kinderwagen of rollator hebt. Dit appartement is ideaal voor bewoners van alle leeftijden. Je huisdier zal het ook geweldig vinden, je kunt gemakkelijk met je hond naar buiten of een kattenluikje installeren. En dan die binnentuin! Een groen paradijs waar je kunt relaxen, lezen en de natuur omarmen. Op jouw privé terras geniet je van de ondergaande zon, terwijl je in de zomer lekker samen buiten eet. Tel daar bij op 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 privé parkeerplaatsen in de parkeergarage, en je hebt de ideale woning die aan al je wensen voldoet. Kortom, wonen op de begane grond biedt comfort, gemak en een stukje natuur om instant van te genieten. Weten wat dit appartement nog meer te bieden heeft?

Bekijk bouwnummer 205
image alt

Bouwnummer 215: lekker licht en veel ruimte

Zie jij jezelf al wonen in dit ruime appartement op de 1e verdieping? Dan leef je straks heerlijk! De vele ramen zorgen voor veel licht en een gevoel van ruimte. De riante living, 3 slaapkamers en maar liefst 2 badkamers maken het plaatje compleet. Dat is pas luxe. Maar er is meer: in de zomermaanden geniet je van de ondergaande zon op je ruime balkon. Vanaf daar kijk je uit op de prachtige binnentuin. En praktisch gemak? Ook daar is aan gedacht. Je (elektrische) fietsen plaats je in je eigen berging beneden in het gebouw, terwijl de auto’s veilig geparkeerd staan in de ondergrondse parkeergarage. Je hebt namelijk 2 toegewezen parkeerplaatsen. En het beste van alles: rondom jouw appartement is het heerlijk rustig. Wat wil je nog meer?

Bekijk bouwnummer 215
image alt

Bouwnummer 225: geschikt voor zonliefhebbers

Jouw eigen superfijne 4-kamerappartement op de 2e verdieping, met een ruime master bedroom inclusief een inloopkast en een badkamer en suite. Luxe, toch? De woonkamer is licht en ruim, en het brede balkon op het westen nodigt uit tot ontspanning. Zonliefhebbers opgelet: vanaf het voorjaar schijnt de zon hier vrijwel de hele middag en avond. Dé perfecte plek om 's avonds te borrelen met vrienden en te genieten van het buitenleven. Naast de master bedroom zijn er nog 2 extra slaapkamers. Eén daarvan wordt misschien wel jouw thuiskantoor of een knusse logeerkamer voor de (klein)kinderen. En tot slot: een handige berging voor je wasmachine en droger, plus 2 toegewezen parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. Rustig wonen? Check! Optimaal genieten van je nieuwe thuis? Absoluut!

Bekijk bouwnummer 225
Wanneer is de oplevering? Planning Helden van de Heide
Ook hier wonen? Bekijk de laatste 3 appartementen