Maak kennis met Helden van de Heide fase 2

21 december '22

De woningtypes in Helden van de Heide fase 2 staan op de website. Zie jij jezelf al wonen in een mooi 3-kamerappartement of prachtig penthouse? Meld je dan snel aan!

Ontdek het woningaanbod
image alt

Luxe wonen in Ede

Op de plek van de voormalige atletiekbaan, langs de Parklaan, is het straks fantastisch wonen. In Helden van de Heide fase 2 worden 39 luxe appartementen gerealiseerd verdeeld over 6 woonlagen. In woongebouw De Elias komen 35 3-kamerappartemeten met een woonoppervlakte van 84-99 m2, verspreidt over verdieping 3 t/m 7. Op de 8e verdieping vind je 4 penthouse die 110-165 m2 beslaan. Alle woningen krijgen 1 of 2 parkeerplaatsen en zijn energieneutraal met een A+++ energielabel. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel het woningaanbod en de bijbehorende artist impressions, brochure en plattegronden.

Bekijk de brochure

Interesse?

Heb je interesse in de luxe appartementen of penthouses in Helden van de Heide fase 2 en wordt deze toplocatie straks jouw nieuwe thuis? Meld je dan nu aan als belangstellende door onder het woningtype je gegevens achter te laten. 

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Bekijk dan onderstaande video.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Wordt dit jouw nieuwe woonomgeving? Bekijk de voorzieningen