Open dag Helden van de Heide

29 augustus '23

Op zaterdag 30 september van 12:30 tot 15:00 ben je van harte welkom op de bouwplaats van Helden van de Heide. Kom vrijblijvend langs voor een lekkere kop koffie, kom meer te weten over de laatste vrije appartementen en leer de omgeving kennen! Ook kun je al je vragen stellen aan de makelaar, aannemer en projectontwikkelaar en ontvang je de prachtige brochure om thuis nog eens rustig door te bladeren. Wordt er regen voorspeld? Geen probleem! Het evenement zal overdekt zijn.

image alt

Routebeschrijving

De bouwplaats van Helden van de Heide is goed te bereiken met het OV. Vanaf Intercity station Ede-Wageningen loop je er in 15 minuten naartoe. Per fiets is de bouwplaats ook goed bereikbaar. Gemakkelijk en bovendien duurzaam!

Kom je met de auto? Navigeer dan naar: P-Veluwe Brigadelaan. Parkeer de auto en wandel over het bospaadje naar de bouwplaats tegenover de Brigadelaan 18 in Ede. 

image alt

Verken de buurt

De buurt verkennen voor of nadat je het inloopevenement bezoekt? Wandel vanaf de parkeerplaats door het Sysseltse bos en loop 1 van de prachtige groene wandelroutes.

Haal een broodje bij natuurbakkerij Jorisbrood of breng een bezoekje aan de Ginkelse Heide, waar je heerlijke pannenkoekenrestaurants vindt!

Inloopmoment makelaar

Duurt 30 september te lang voor je? Domicilie makelaars organiseert op woensdag 13 september van 16:00 tot 17:30 een inloopmoment om al je vragen te stellen over nieuwbouwprojecten in Ede, waaronder Helden van de Heide. Je bent van harte welkom op Notaris Fischerstraat 24 waar de nieuwbouwspecialisten je zullen ontvangen.

Heb je al een appartement op het oog? Dan kan je uiteraard ook al vooraf een vrijblijvende optie aanvragen via de website. Zo ben je er zeker van dat jouw favoriete woning nog beschikbaar is. 

Bekijk het beschikbare woningaanbod
makelaar
  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen