Sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Hansgrohe

26 juli '22

Het fijne aan een nieuwbouwwoning is dat je deze helemaal kan inrichten naar jouw eigen smaak zonder dat je eerst het oude moet slopen. Hoe ziet jouw droombadkamer eruit? In de koopsom van de appartementen en penthouses van Helden van de Heide fase 1 is sanitair en tegelwerk inbegrepen. Dit kun je desgewenst uiteraard nog zelf naar wens aanpassen. We vertellen je er graag meer over.

Villeroy & Boch en Hansgrohe

Voor de toiletruimte en de badkamer is er gekozen voor de kwaliteit van Villeroy & Boch en Hansgrohe. De toiletten zijn voorzien van een wandcloset en standaard is de badkamer voorzien van een moderne wastafel en betegelde douchehoek. In combinatie met de kranen en de doucheset van Hansgrohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer!

image alt

Badkamer

Badkamer appartementen
Beide badkamers in de appartementen worden standaard voorzien van een douchehoek, wastafel en LED spiegel.

Badkamer penthouses
Ook voor het sanitair in de penthouses kiezen we voor kwaliteit. De grootste badkamer wordt standaard voorzien van een luxe douchehoek, wastafel met onderbouwkast, LED spiegel en ligbad. De 2e badkamer krijgt een ruime douchehoek en wastafel.

Andere wensen? Ontdek de mogelijkheden

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de kopersbegeleider van de aannemer kun je jouw wensen bespreekbaar maken. Wil je de badkamer meer naar je zin maken en heb je je oog laten vallen op een appartement? Het is bijvoorbeeld mogelijk om optioneel te kiezen voor een bad. Of geef je badkamer meer bergruimte met een mooie (optionele)onderbouw onder de wastafel. Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan, zowel de badkamer als het toilet zijn gebruiksklaar wanneer je de sleutel van je nieuwe huis krijgt. 

Benieuwd naar alle sanitaire voorzieningen in je woning en de keuzemogelijkheden? Download de brochure van Van Wijnen Showroom. 

  Bekijk het woningaanbod
  Wanneer start de verkoop?