Verkoop Helden van de Heide fase 2 gestart

23 februari '23

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Helden van de Heide fase 2 is gestart! Je kunt je t/m 2 maart 12.00 uur inschrijven. Op vrijdag 3 maart om 12.00 uur worden de woningen toegewezen.

Naar het woningaanbod

Alles staat klaar

Kijk bij je favoriete woning(en) voor alle verkoopdocumenten zoals: de plattegronden, het meer- en minderwerk en de afwerking. Daarnaast kan je in jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account ook alle juridische documenten inzien. 

Schrijf je in

Log in en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Let op: per toekomstig huishouden is er één inschrijving toegestaan.

Financiële check uploaden

Wil je meer kans maken op een woning? Vergeet dan niet je financiële check tijdens de inschrijfperiode te uploaden. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

image alt

Brochure

Heb je de brochure van Helden van de Heide al bekeken? Je vindt hierin niet alleen alle details over alle appartementen, maar natuurlijk ook over het gebouw, de omgeving en alle extra’s. Pak je iPad er bij en ga er maar even lekker voor zitten. Wil je de brochure liever thuis printen? Download dan de pdf. Ben je na het lezen van de brochure enthousiast geworden? Plaats dan jouw favoriete bouwnummer op je wensenlijst.

Brochure bekijken
Nu inschrijven? Naar de woningen
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen