Woningaanbod Helden van de Heide fase 1 uitgebreid

9 september '22

Binnenkort start de verkoop van Helden van de Heide fase 1. Oorspronkelijk zou deze fase bestaan uit 28 appartementen in gebouw De Arthur, maar daar worden nu 20 appartementen in De Elias aan toegevoegd. Dit nieuwe aanbod bestaat uit 19 ruime 3-kamer appartementen en 1 fijne studio. Ben je benieuwd naar de nieuwe woningtypes? Bekijk dan snel het aanbod en voeg je favoriete woning toe aan je persoonlijk wensenlijst.

Bekijk het nieuwe aanbod
image alt

De Elias

Gebouw De Elias is met 8 verdiepingen het hoogste gebouw van Helden van de Heide. Zoals de naam het al aangeeft, is dit complex vernoemd naar de Elias Beeckmankazerne. Met zijn kosmopolistische karakter en de verspringende buitenruimtes mag De Elias gezien worden.

In totaal worden er 59 appartementen gerealiseerd met een woonoppervlak van 50 m² tot 166 m². In Helden van de Heide fase 1 gaan de eerste 20 appartementen op de begane grond, eerste en tweede verdieping binnenkort in verkoop. De overige 39 appartementen volgen later in fase 2. 

image alt

De Arthur

Heerlijk rustig wonen met zicht over het Sysseltse bos, de binnentuin of het voormalige Elias Beeckman terrein, het kan als je kiest voor een Heidesuite, Heldensuite of penthouse. De luxe drie- en vierkamer appartementen in De Arthur hebben een woonoppervlakte van 106 m² tot 218 m² en kenmerken zich door hun lichte en ruime opzet.

De Arthur is een statig en breed opgezet appartementengebouw met in totaal 5 verdiepingen en grote buitenruimtes die speels verspringend over het gebouw zijn verspreid. In De Arthur heb je keuze uit 9 verschillende type appartementen. Ieder appartement heeft z’n eigen eigenschappen en kenmerken, wat zeldzaam is in nieuwbouw.

''Wonen midden in de natuur en tegelijk de stad binnen handbereik''

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen