Woningen Helden van de Heide fase 1 toegewezen

24 november '22

De appartementen in Helden van de Heide fase 1 zijn toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Heb je de verkoop gemist of geen woning toegewezen gekregen? Er zijn nog enkele appartementen vrij. Bekijk het beschikbare woningaanbod en vraag een vrijblijvende optie aan.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt, wordt de eerst volgende reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. Er zijn nog enkele bouwnummers direct vrij, interesse? Vraag een optie aan via de website.

Beschikbare bouwnummers
  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen