Podium voor de Helden van de Heide

Waar de helden van de Elias Beeckmankazerne in Ede werden opgeleid en getraind om fit ten strijde te gaan, is het straks fantastisch wonen. Precies op de plek van de voormalige atletiekbaan, langs de Parklaan, komen 2 luxe woongebouwen. De Elias en De Arthur worden de nieuwe helden van deze plek. We geven ze een podium op deze unieke locatie naast de hei en het Sysseltse Bos.

Alle appartementen in Helden van de Heide zijn in verkoop en de bouw is inmiddels gestart. De eerste kopers van een appartement vertellen je waarom zij kozen voor dit nieuwbouwproject. 

image alt

Wonen tussen heide en bos

De prachtige, omliggende natuur wordt doorgetrokken, zodat het glooiende landschap met heide en bomen tot aan de terrassen en de entree reikt. Via diverse kronkelende wandelpaden word je verleid te bewegen én te ontmoeten.

Het naastgelegen Elias Beeckmankazernecomplex heeft een klassieke, historische kazernestructuur. De opzet zie je terug in de Helden van de Heide. Hier eindigt de centrale as in een semi-openbare heidetuin. In de gezamenlijke huiskamer in gebouw De Elias of het mooie paviljoen in de gezamenlijke tuin wordt de mogelijkheid geboden je buren te ontmoeten als je daar zin in hebt. Rust en gezelligheid vinden elkaar hier.

Huiskamer en paviljoen bekijken
image alt

De Elias

De Elias is met 8 verdiepingen het hoogste gebouw van Helden van de Heide. Zoals de naam het al aangeeft, is dit complex vernoemd naar de Elias Beeckmankazerne. Met zijn kosmopolistische karakter en de verspringende buitenruimtes mag De Elias gezien worden.

In totaal worden er 59 appartementen gerealiseerd in De Elias. In Helden van de Heide fase 1 zijn de eerste 20 appartementen op de begane grond, eerste en tweede verdieping in verkoop. De overige 39 appartementen in dit woongebouw zijn ook in verkoop en vallen onder Helden van de Heide fase 2.

Naar het woningaanbod
image alt

De Arthur

Heerlijk rustig wonen met zicht over het Sysseltse bos, de binnentuin of het voormalige Elias Beeckman terrein, het kan als je kiest voor een Heidesuite, Heldensuite of penthouse. De 28 luxe drie- en vierkamer appartementen in De Arthur hebben een woonoppervlakte van 106 m² tot 218 m².

De Arthur is een statig en breed opgezet appartementengebouw met in totaal 5 verdiepingen en grote buitenruimtes die speels verspringend over het gebouw zijn verspreid. In De Arthur heb je keuze uit 9 verschillende type appartementen. Ieder appartement heeft z’n eigen eigenschappen en kenmerken, wat zeldzaam is in nieuwbouw.

Brochure bekijken
image alt

De Helden van de toekomst

Zoek je iets unieks en wil je deze toplocatie tot jouw nieuwe thuis rekenen? De appartementen in Helden van de Heide zijn zeer duurzaam en compleet uitgerust. 

  • In totaal 87 appartementen en penthouses
  • Energieneutraal met A++++ label
  • Woonoppervlak van 50 m² tot 218 m²
  • Inclusief eigen parkeerplaats met laadmogelijkheid 
  • Voorzien van vloerverwarming en eigen zonnepanelen
  • Royaal terras met uitzicht over heide en bos 
  • Met luxe badkamer, leefkeuken en lichte living 
  • Gemeenschappelijke huiskamer en paviljoen 

In het 3e complex van Helden van de Heide komen huurappartementen. De verhuur verzorgt Woonstede.

Meer over duurzaamheid
Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Wanneer, wat en hoe? Bekijk de planning