Helden van de Heide fase 1: in verkoop

Podium voor de Helden van de Heide

Waar de helden van de Elias Beeckmankazerne in Ede werden opgeleid en getraind om fit ten strijde te gaan, is het straks fantastisch wonen. Precies op de plek van de voormalige atletiekbaan, langs de Parklaan, komen 2 luxe woongebouwen. De Elias en De Arthur worden de nieuwe helden van deze plek. We geven ze een podium op deze unieke locatie naast de hei en het Sysseltse Bos.

image alt

De Helden van de toekomst

Zoek je iets unieks en wil je deze toplocatie tot jouw nieuwe thuis rekenen? In de Helden van de Heide kun je straks een duurzame woning kopen of huren. De wooncomplexen De Elias en De Arthur tellen samen 87 koopappartementen met 2 of 3 slaapkamers en penthouses. In het 3e complex komen huurappartementen. De verhuur verzorgt Woonstede.

We hebben de ambitie om de woningen in Helden van de Heide zo duurzaam mogelijk te maken. De Elias en De Arthur worden dan ook (mede door eigen zonnepanelen per appartement) energieneutraal! Wanneer je kiest voor een woning in Helden van de Heide woon je niet alleen op een unieke locatie, maar ben je ook klaar voor de toekomst. 

Meer over duurzaamheid
image alt

De Arthur

Heerlijk rustig wonen met zicht over het Sysseltse bos, de binnentuin of het voormalige Elias Beeckman terrein, het kan als je kiest voor een Heidesuite, Heldensuite of penthouse. De luxe drie- en vierkamer appartementen in De Arthur hebben een woonoppervlakte van 106 m² tot 218 m². De Arthur is een statig en breed opgezet appartementengebouw met in totaal 5 verdiepingen en grote buitenruimtes die speels verspringend over het gebouw zijn verspreid. In De Arthur heb je keuze uit 9 verschillende type appartementen. Ieder appartement heeft z’n eigen eigenschappen en kenmerken, wat zeldzaam is in nieuwbouw.

 

Brochure bekijken
image alt

De Elias

De Elias is met 8 verdiepingen het hoogste gebouw van Helden van de Heide. Zoals de naam het al aangeeft, is dit complex vernoemd naar de Elias Beeckmankazerne. Met zijn kosmopolistische karakter en de verspringende buitenruimtes mag De Elias gezien worden. In totaal worden er 59 appartementen gerealiseerd met een woonoppervlak van 50 m² tot 166 m². In Helden van de Heide fase 1 gaan de eerste 20 appartementen op de begane grond, eerste en tweede verdieping binnenkort in verkoop. De overige 39 appartementen volgen later in fase 2.

Naar het woningaanbod

Kom binnen!

Op een unieke plek waar de historie van het kazerneterrein zichtbaar in de straten terug te vinden is, komen prachtige appartementen. Vloerverwarming, eigen zonnepanelen een mogelijkheid tot het laden van een elektrische auto op je eigen parkeerplaats zijn bij de prijs inbegrepen. Naast dat de appartementen duurzaam en van alle gemakken voorzien zijn, beschikken ze ook nog eens over ruime leefkeukens, lichte livings en royale terrassen met prachtig uitzicht over heide en bos. Hier vind je een plek om te borrelen met de buren in de keuken of voor een koffie in de ochtendzon op het balkon.

Ruimte voor ontmoeting

De prachtige, omliggende natuur wordt doorgetrokken, zodat het glooiende landschap met heide en bomen tot aan de terrassen en de entree reikt. Via diverse kronkelende wandelpaden word je verleid te bewegen én te ontmoeten.

Het Elias Beeckmankazernecomplex heeft een klassieke, herkenbare kazernestructuur. De opzet zie je terug in de Helden van de Heide. Hier eindigt de centrale as in een semiopenbare heidetuin waarin de Helden destijds huisvesten en er ruimte is voor ontmoeting. In de gezamenlijke huiskamer in gebouw De Elias of het mooie paviljoen in de gezamenlijke tuin tref je buren als je daar zin in hebt. Rust en gezelligheid vinden elkaar hier.

Bekijk de huiskamer en het paviljoen
Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Wanneer, wat en hoe? Bekijk de planning