Logo Logo

Schitterende nieuwbouw in Ede

Is Ede voor jou dé plek om te wonen en ben je op zoek naar een mooi huis? Overweeg dan een nieuwbouwwoning op Kazerneterreinen. Het nieuwbouwaanbod in de drie totaal verschillende projecten is ongekend mooi en divers. Echt voor elk wat wils.

Nieuw wonen in een buurt met oud karakter

De nieuwbouw van Kazerneterreinen in Ede verrijst op een unieke locatie. De groene omgeving heeft een rijke historie die nog steeds af te lezen is aan de oude gebouwen die een nieuw leven krijgen. Een mooi contrast met de schitterende nieuwbouw. Het groen blijft zo veel mogelijk bewaard, zodat je geniet van een nieuwbouwhuis met volwassen groen om je heen.

Dit is de nieuwbouw waar je uit kunt kiezen

De eerste fase van nieuwbouwplan Villapark Sysseltse Lanen in Ede-Oost is al in verkoop. In dit bijzonder exclusieve wijkje bepaal je zelf de architectuur van je tweekapper of vrijstaande huis. La Cour Cantina is nog in ontwikkeling en biedt ruimte aan prachtige eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. Informatie over La Cour Cantina volgt op een later moment. Het Officiersdorp wordt een prachtig nieuwbouw-‘dorpje’ met groene lanen en weidse uitzichten over het Heidepark. Hier komen nieuwbouw eengezinswoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

De voordelen van nieuwbouw kopen in Ede

Wel verknocht aan Ede, maar geen zin in een huis met veel onderhoud of waar je moet verbouwen? Dan zit je goed als je een nieuwbouwhuis in Kazerneterreinen van Ede koopt. Nieuwbouw is jarenlang onderhoudsarm, nieuwbouw is energiezuinig en nieuwbouw geeft ruimte voor jouw woonwensen.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?