Schitterende nieuwbouw in Ede

Is Ede voor jou dé plek om te wonen en ben je op zoek naar een mooi huis? Overweeg dan een nieuwbouwwoning op De Kazerneterreinen. Er zijn inmiddels 3 nieuwbouwwijken gerealiseerd. In Villapark Sysseltse Lanen, Officiersdorp en La Cour Cantina wordt met veel plezier gewoond. Maar er staat nog heel wat bijzonders op de planning. De Helden van de Heide gaat Ede verrijken.

image alt

De natuur van Ede heeft zoveel te bieden

Als je de kaart van Nederland van bovenaf bekijkt, zie je gelijk hoe bijzonder de ligging van Ede is; bijna midden in het land en omringd door de schitterende natuur van Het Nationale Park de Hoge Veluwe. De Ginkelse Heide, De Sysselt, Planken Wambuis en Binnenveldse Hooilanden zijn slechts enkele voorbeelden van wat hier op het gebied van groen en water te vinden is. Via de vele wandel- en fietspaden kun je eindeloos laten verdwalen. Je zou maar in een nieuw huis kunnen wonen met zoveel volwassen groen om je heen!

Nieuw wonen in een buurt met oud karakter

De nieuwbouw van De Kazerneterreinen in Ede verrijst op een unieke locatie. De groene omgeving heeft een rijke historie die nog steeds af te lezen is aan de oude gebouwen die een nieuw leven krijgen. Een mooi contrast met de schitterende nieuwbouw. Het groen blijft zoveel mogelijk bewaard, zodat je geniet van een nieuwbouwhuis met volwassen groen om je heen.

De voordelen van nieuwbouw kopen in Ede

Spreekt bovenstaande je aan en ben je verknocht aan Ede? Dan zit je goed als je een nieuw appartement in De Kazerneterreinen van Ede koopt. Nieuwbouw is jarenlang onderhoudsarm, nieuwbouw is energiezuinig en nieuwbouw geeft ruimte voor jouw woonwensen. Ook de Helden van de Heide wordt gebouwd volgens de laatste eisen. Dat betekent dat je geniet van veel comfort, lage maandlasten én je bent klaar voor de toekomst. Nieuwbouw kopen in Ede staat garant voor zorgeloos wonen en tijd overhouden om leuke dingen te doen.

Bekijk het woningaanbod van de Helden van de Heide
Een vraag? Neem gerust contact met ons op
Meer weten? Bekijk de FAQ's