Planning Kazerneterreinen

Wil jij ook op De Kazerneterreinen wonen, zodat je elke dag het gevoel hebt op vakantie te zijn? Eén zijn met de natuur en toch de stadse reuring lekker dichtbij! Bekijk hier dan de planning. 

Wanneer start de eerstvolgende verkoop?

Villapark Sysseltse Lanen, Officiersdorp en La Cour Cantina zijn al opgeleverd en bewoond. De 4e wijk op De Kazerneterreinen is de Helden van de Heide, waar je een appartement kunt kopen of huren. De luxe appartementencomplexen De Elias en De Arthur tellen samen straks 87 koopappartementen met 2 of 3 slaapkamers en penthouses. De start verkoop staat gepland na de zomervakantie van 2022.

Niets missen? Meld je nu alvast onderaan deze pagina aan als belangstellende, dan word je door middel van onze digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen richting de start verkoop.

Interesse in een huurappartement?

In de Helden van de Heide komt naast de 2 complexen met 87 koopappartementen, ook 1 gebouw met huurappartementen. Dit gebouw heeft de naam De Simon meegekregen. Voor meer informatie over de huurappartementen verwijzen wij je graag door naar de website van de verhuurder Woonstede.

Vraag en antwoord? Bekijk de veel gestelde vragen
Vragen? Neem vrijblijvend contact op