De wijken op De Kazerneterreinen

Op De Kazerneterreinen komen 4 wijken. Villapark Sysseltse Lanen, Officiersdorp en La Cour Cantina zijn al opgeleverd en bewoond. De 4e wijk is de Helden van de Heide. Opnieuw een prachtig plan met 3 schitterende gebouwen die lijken te verrijzen vanuit het heidelandschap. Maak kennis met de wijken. 

image alt

Helden van de Heide

Langs de Parklaan, waar vroeger de helden van de Elias Beeckmankazerne werden opgeleid en getraind, komt de Helden van de Heide. Een nieuwbouwplan dat bestaat uit 3 schitterende woongebouwen die we De Elias, De Simon en De Arthur hebben genoemd. Op deze unieke plek naast de heide en het Sysseltse bos geven we onze nieuwe helden een podium. Het glooiende landschap met heide en bomen reikt tot aan de terrassen en de entree. Laat jij je verleiden? 

Bekijk Helden van de Heide
image alt

Villapark Sysseltse Lanen

Zelf je droomhuis realiseren, dat konden de bewoners van Villapark Sysseltse Lanen in Ede-Oost. Eerst mocht je kiezen uit 3 architectuurstijlen en vervolgens was er volop ruimte om de indeling te bepalen. Het resultaat is dat in deze schitterende wijk omgeven door natuur allemaal unieke huizen staan. In Villapark Sysseltse Lanen zijn woondromen waargemaakt en daar wordt nu volop van genoten.

Bekijk Villapark Sysseltse Lanen
image alt

Het Officiersdorp

Officiersdorp is bijzonder en gevarieerd. De nieuwbouw is in alle opzichten helemaal van nu. Door de architectuur en de inpassing in het landschap is het alsof het nooit anders is geweest. Als je nu rondloopt, zie je grote eengezinswoningen, 2 onder 1 kapwoningen en levensloopbestendige en vrijstaande woningen. We hadden een duidelijke visie en hoog ambitieniveau. Dit is echt heel bijzonder geworden.

Bekijk Het Officiersdorp
image alt

La Cour Cantina

De oude herontwikkelde officierskantine heeft goed gezelschap gekregen. Tussen de eeuwenoude bomen is een kleinschalig nieuwbouwplan gerealiseerd met de naam La Cour Cantina, geïnspireerd door een plek waar vroeger de officieren aten. Hier in La Cour Cantina woon je met de allure die historisch erfgoed te bieden heeft.

Bekijk La Cour Cantina
Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op
Wonen op de Kazerneterreinen? Bekijk de planning van Helden van de Heide