Logo Logo

Maak kennis met de wijken in Kazerneterreinen

Kazerneterreinen is volop in ontwikkeling. BPD en Loostad ontwikkelen samen 2 wijken op Kazerneterreinen. De Sysseltse Lanen, Het Officiersdorp. BPD ontwikkeld daarnaast ook de wijk La Cour Cantina op de Kazerneterreinen. Ontdek wat voor jou de fijnste plek is om te wonen.

Villapark Sysseltse Lanen

In Villapark Sysseltse Lanen woon je zoals jij wilt. Maar altijd in volledige rust, met het bos en de heide aan je voeten. Deze wijk biedt een uniek concept. Je hebt namelijk de keuze uit 3 architectuurstijlen. Maar dat niet alleen, ook de indeling van jouw 2 onder 1 kapwoning of vrijstaande woning bepaal je zelf. De verkoop is gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Koop je een woning, dan wordt deze ook gebouwd. Kopen is bouwen. Benieuwd?

Officiersdorp

Lange tijd heeft de natuur ruimte gegeven voor defensie maar nu mag het zijn plek weer claimen. Het is aan alles te zien. We herstellen de karakteristieke laanstructuren en geven groene zomen, geïnspireerd door de Ginkelse heide, weer ruimte. In deze vrije, groene setting komen eengezinswoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Hoe de wijk precies wordt vormgegeven? Dat bedenken we samen met jou! Het woningaanbod van het Officiersdorp is in voorbereiding. Alvast een kijkje?

La Cour Cantina

Aan de bosrand, waar de historische, monumentale kazernegebouwen het gebied karakter geven, komt La Cour Cantina. Rondom een sfeervol hof staan straks prachtige woningen. Hier ken je je buren, hier spelen kinderen veilig in een hofje. Hier is het puur genieten van totale ontspanning in een schitterende omgeving.

Meer weten?

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?