Bouwnummers Helden van de Heide fase 2 staan online

31 januari '23

De bouwnummers met de indicatieve prijzen staan online. Welk bouwnummer in Helden van de Heide fase 2 is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod!

Bouwnummers bekijken
image alt

Zet je favoriete appartementen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt in fase 2, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

image alt

Vergroot de kans op jouw favoriete woning

We hebben de indicatieve bouwnummerprijzen op de website geplaatst. Zo kun je zien of er een woning tussen zit dat bij jouw wensen en budget past en alvast een financiële check aanvragen. Want wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het aan te raden een financiële check te laten doen.

Heb je geen hypotheek nodig? Dan kan je een verklaring van je financiële adviseur uploaden waarin staat dat je betaalt uit eigen middelen. 

Meer weten over de financiële check
  Naar het woningaanbod
  Meer over de financiële check