Kom binnen bij De Arthur

28 juli '22

Binnenkort gaan de 28 appartementen in de Helden van de Heide fase 1 in Ede in verkoop. Het markante uiterlijk van dit complex, genaamd De Arthur, was al te zien op de website. In dit nieuwsbericht nemen we je mee naar binnen en laten we je de interieur impressies zien. Zo krijg jij een goed beeld hoe jouw droomwoning eruit kan komen te zien. Kijk je mee?

image alt

Bekijk van binnen en van buiten

In De Arthur zijn er 3 verschillende woningtypes: Heldensuite, Heidesuite en Penthouse Arthur. Op de pagina woningen zie je de kenmerken, plattegronden, concept prijzen en exterieurbeelden. Nu zijn daar ook de interieurbeelden aan toegevoegd. Bij de exclusieve penthouses zijn er zelfs 360 graden VR beelden beschikbaar. Zo kan jij je alvast goed oriënteren voor wat voor soort appartement jij wilt gaan, zodra de verkoop is gestart. De voorlopige planning is dat de appartementen in Helden van de Heide fase 1 in het 3e kwartaal van 2022 in verkoop gaan. 

Kan jij niet wachten om alle beelden te bekijken?

Naar de woningen

Op de hoogte blijven?

Ontvang jij al de nieuwsbrieven over Helden van de Heide fase 1? Mooi, dan blij je automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zoals het publiceren van de individuele bouwnummers, de definitieve prijzen en de start van de verkoop. Nog geen nieuwsbrief ontvangen? Abonneer je dan ook op deze fase. Ga naar de pagina woningen, jouw favoriete woningtype en laat je NAW-gegevens achter bij de button "aanmelden voor projectfase". Zo mis je niks!

Wat voor sanitair komt er? Naar het nieuwsbericht
Meer weten? Bekijk alle woningen