3-kamer appartement - bouw gestart #165

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Kan jij volop genieten van de zonnige dagen? Dan is bouwnummer 165 wellicht iets voor jou! Het balkon van dit gelijkvloerse appartement is namelijk gelegen op het zuiden. Op deze fijne locatie beleef jij de seizoenen optimaal en kun jij de verschillende diersoorten in de omgeving spotten. Ja, zelfs vanaf jouw eigen balkon. Bouwnummer 165 is gelijkvloers en energieneutraal, waardoor je hier nu én in de toekomst comfortabel woont. 

In aanbouw / bewoond

3-kamer appartement - bouw gestart #165

ca. 89 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 12 m2 Balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gezamenlijke huiskamer én paviljoen

De luxe appartementen en groene omgeving geven niet alleen ieder de ruimte om lekker z’n eigen ding te kunnen doen, júíst ook het samenkomen wordt door Helden van de Heide gestimuleerd. Om dit te kunnen verwezenlijken krijgt De Elias een grote gezamenlijke huiskamer op de begane grond. 


Naast de huiskamer, komt er midden in de gezamenlijke heidentuin een paviljoen! Hiermee worden ook ontmoetingen tussen de bewoners van De Elias en De Arthur gestimuleerd. Het paviljoen is een overdekte ruimte waar je optimaal kunt genieten van de groene omgeving. Ook hier wordt de inrichting volledig overgelaten aan de nieuwe bewoners. 

image alt

Duurzaamheid en zonligging

We hebben de ambitie om de woningen in Helden van de Heide zo duurzaam mogelijk te maken. De Elias en De Arthur worden dan ook energieneutraal! Naast een lage energierekening doordat je beschikt over je eigen zonnepanelen, woon je ook nog eens gasloos. Je beschikt over de mogelijkheid tot het elektrisch laden in de parkeergarage. Daarnaast denken de Helden ook aan de natuur. Regenwater wordt opgevangen voor de bewatering van de tuin en ook natuurinclusiviteit speelt een belangrijke rol. De plaatselijke biodiversiteit blijft behouden en wordt zelfs uitgebreid. 


Ben je een echte zonaanbidder? En wil je zeker weten dat je straks zon hebt wanneer je een appartement in Helden van de Heide koopt? De architect heeft aan de hand van het 3D model de zon- en schaduwinval voor De Arthur en De Elias gesimuleerd.


Zonnestudie bekijken