3-kamer appartement De Elias #174

€ 509.500 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Wonen midden in de natuur, terwijl je van alle gemakken voorzien bent? Dat is wonen in Helden van de Heide. Houd jij van zonnige dagen? Dan is bouwnummer 174 de woning voor jou! Het balkon van dit gelijkvloerse appartement is gelegen op het zuiden, waardoor jij hier volop van de zon geniet. Het Veluwse landschap reikt tot aan de entree. Vanuit het appartementencomplex stap jij zo de bosrijke omgeving. Bouwnummer 174 is energieneutraal, dus ook met het oog op de toekomst zit jij hier goed!

Vrij

3-kamer appartement De Elias #174

€ 509.500
ca. 95 m2
3 kamers
vloerverwarming geheel
ca. 12 m2 balkon
groen
image alt

Gezamenlijke huiskamer én paviljoen

De luxe appartementen en groene omgeving geven niet alleen ieder de ruimte om lekker z’n eigen ding te kunnen doen, júíst ook het samenkomen wordt door Helden van de Heide gestimuleerd. Om dit te kunnen verwezenlijken krijgt De Elias een grote gezamenlijke huiskamer op de begane grond. 


Naast de huiskamer, komt er midden in de gezamenlijke heidentuin een paviljoen! Hiermee worden ook ontmoetingen tussen de bewoners van De Elias en De Arthur gestimuleerd. Het paviljoen is een overdekte ruimte waar je optimaal kunt genieten van de groene omgeving. Ook hier wordt de inrichting volledig overgelaten aan de nieuwe bewoners. 

image alt

Duurzaamheid en servicekosten

We hebben de ambitie om de woningen in Helden van de Heide zo duurzaam mogelijk te maken. De Elias en De Arthur worden dan ook energieneutraal! Naast een lage energierekening doordat je beschikt over je eigen zonnepanelen, woon je ook nog eens gasloos. Je beschikt over de mogelijkheid tot het elektrisch laden in de parkeergarage. Daarnaast denken de Helden ook aan de natuur. Regenwater wordt opgevangen voor de bewatering van de tuin en ook natuurinclusiviteit speelt een belangrijke rol. De plaatselijke biodiversiteit blijft behouden en wordt zelfs uitgebreid. 


De verwachting is dat de maandelijkse servicekosten van de appartementen rond de €2,5 per m2 uitkomen. Per parkeerplaats betaal je daarnaast €9 per maand. Meer informatie over de VVE

Alternatief aanbod