Heidesuite 4-kamer appartement - bouw gestart #201

€ 573.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Welkom thuis!

Via de gezamenlijke entree bereik je de voordeur. Steek de sleutel in het slot, open de deur en stap je woning binnen. Dit bouwnummer is voorzien van maar liefst 3 slaapkamers en een riante living met open keuken. Hier probeer je straks de nieuwste recepten uit en kun je heerlijk tafelen. De vele ramen garanderen een licht huis. Heerlijk met een kop koffie op de bank lekker naar buiten kijken. De badkamer met wastafel, inloopdouche en bad wordt mooi afgewerkt met sanitair van hoge kwaliteit. Een separaat toilet en de ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droger maken het helemaal af. 

Verkocht

Heidesuite 4-kamer appartement - bouw gestart #201

€ 573.500
ca. 106 m2
4 kamers
1 woonlaag
2 parkeerplaatsen
ca. 24 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gezamenlijke huiskamer én paviljoen

De luxe appartementen en groene omgeving geven niet alleen ieder de ruimte om lekker z’n eigen ding te kunnen doen, júíst ook het samenkomen wordt door Helden van de Heide gestimuleerd. Om dit te kunnen verwezenlijken krijgt De Elias een grote gezamenlijke huiskamer op de begane grond. 


Naast de huiskamer, komt er midden in de gezamenlijke heidentuin een paviljoen! Hiermee worden ook ontmoetingen tussen de bewoners van De Elias en De Arthur gestimuleerd. Het paviljoen is een overdekte ruimte waar je optimaal kunt genieten van de groene omgeving. Ook hier wordt de inrichting volledig overgelaten aan de nieuwe bewoners. 

image alt

Duurzaamheid en zonligging

We hebben de ambitie om de woningen in Helden van de Heide zo duurzaam mogelijk te maken. De Elias en De Arthur worden dan ook energieneutraal! Naast een lage energierekening doordat je beschikt over je eigen zonnepanelen, woon je ook nog eens gasloos. Je beschikt over de mogelijkheid tot het elektrisch laden in de parkeergarage. Daarnaast denken de Helden ook aan de natuur. Regenwater wordt opgevangen voor de bewatering van de tuin en ook natuurinclusiviteit speelt een belangrijke rol. De plaatselijke biodiversiteit blijft behouden en wordt zelfs uitgebreid. 


Ben je een echte zonaanbidder? En wil je zeker weten dat je straks zon hebt wanneer je een appartement in Helden van de Heide koopt? De architect heeft aan de hand van het 3D model de zon- en schaduwinval voor De Arthur en De Elias gesimuleerd.


Zonnestudie bekijken

Alternatief aanbod