Penthouse De Arthur - bouw gestart

€ 1.000.000 - € 1.167.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Heb jij er altijd van gedroomd om op de bovenste verdieping te wonen met een vrij uitzicht over heide en bos? De penthouses op de 5e verdieping van De Arthur geven jou die mogelijkheid! In deze 1e fase van Helden van de Heide komen 3 luxe penthouses. Hier woon je op een prachtige plek tussen de Ginkelse heide en het Sysseltse Bos. Het glooiende landschap met heide en bomen reikt tot aan de terrassen en de entree. Je bent van alle gemakken voorzien, want je bent ook zo in het centrum. Als je wilt ontspannen aan het einde van de dag, geniet je in de zomermaanden van je riante terras. De auto parkeer je in de ondergrondse parkeergarage. En wil je op je vrije dag lekker op de fiets naar de Ginkelse Heide? Die haal je makkelijk en snel uit de berging op de begane grond. 

Verkocht

Penthouse De Arthur - bouw gestart

€ 1.000.000 - € 1.167.500
ca. 169 - 218 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Dakterras
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gezamenlijke huiskamer én paviljoen

De luxe appartementen en groene omgeving geven niet alleen ieder de ruimte om lekker z’n eigen ding te kunnen doen, júíst ook het samenkomen wordt door Helden van de Heide gestimuleerd. Om dit te kunnen verwezenlijken krijgt De Elias een grote gezamenlijke huiskamer op de begane grond. 


Naast de huiskamer, komt er midden in de gezamenlijke heidentuin een paviljoen! Hiermee worden ook ontmoetingen tussen de bewoners van De Elias en De Arthur gestimuleerd. Het paviljoen is een overdekte ruimte waar je optimaal kunt genieten van de groene omgeving. Ook hier wordt de inrichting volledig overgelaten aan de nieuwe bewoners. 

image alt

Duurzaamheid en zonligging

We hebben de ambitie om de woningen in Helden van de Heide zo duurzaam mogelijk te maken. De Elias en De Arthur worden dan ook energieneutraal! Naast een lage energierekening doordat je beschikt over je eigen zonnepanelen, woon je ook nog eens gasloos. Je beschikt over de mogelijkheid tot het elektrisch laden in de parkeergarage. Daarnaast denken de Helden ook aan de natuur. Regenwater wordt opgevangen voor de bewatering van de tuin en ook natuurinclusiviteit speelt een belangrijke rol. De plaatselijke biodiversiteit blijft behouden en wordt zelfs uitgebreid. 


Ben je een echte zonaanbidder? En wil je zeker weten dat je straks zon hebt wanneer je een appartement in Helden van de Heide koopt? De architect heeft aan de hand van het 3D model de zon- en schaduwinval voor De Arthur en De Elias gesimuleerd.


Zonnestudie bekijken