Penthouse De Elias - bouw gestart #182

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De 4 luxe penthouses zijn de parels van dit appartementencomplex. Wat bouwnummer 182 extra bijzonder maakt is het royale dakterras dat zowel op het oosten als zuiden gelegen is. De hele dag door geniet jij hier van de zonnestralen. De Ginkelse heide en het Sysseltse bos mag jij als jouw achtertuin beschouwen. Bouwnummer 182 is energieneutraal en gelijkvloers, waardoor jij hier in luxe én toekomstbestendig woont. Met 3 slaapkamers en een 2e badkamer zijn familie en vrienden altijd welkom. 

In aanbouw / bewoond

Penthouse De Elias - bouw gestart #182

ca. 157 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
Gezamelijke tuin
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gezamenlijke huiskamer én paviljoen

De luxe appartementen en groene omgeving geven niet alleen ieder de ruimte om lekker z’n eigen ding te kunnen doen, júíst ook het samenkomen wordt door Helden van de Heide gestimuleerd. Om dit te kunnen verwezenlijken krijgt De Elias een grote gezamenlijke huiskamer op de begane grond. 


Naast de huiskamer, komt er midden in de gezamenlijke heidentuin een paviljoen! Hiermee worden ook ontmoetingen tussen de bewoners van De Elias en De Arthur gestimuleerd. Het paviljoen is een overdekte ruimte waar je optimaal kunt genieten van de groene omgeving. Ook hier wordt de inrichting volledig overgelaten aan de nieuwe bewoners. 

image alt

Duurzaamheid en zonligging

We hebben de ambitie om de woningen in Helden van de Heide zo duurzaam mogelijk te maken. De Elias en De Arthur worden dan ook energieneutraal! Naast een lage energierekening doordat je beschikt over je eigen zonnepanelen, woon je ook nog eens gasloos. Je beschikt over de mogelijkheid tot het elektrisch laden in de parkeergarage. Daarnaast denken de Helden ook aan de natuur. Regenwater wordt opgevangen voor de bewatering van de tuin en ook natuurinclusiviteit speelt een belangrijke rol. De plaatselijke biodiversiteit blijft behouden en wordt zelfs uitgebreid. 


Ben je een echte zonaanbidder? En wil je zeker weten dat je straks zon hebt wanneer je een appartement in Helden van de Heide koopt? De architect heeft aan de hand van het 3D model de zon- en schaduwinval voor De Arthur en De Elias gesimuleerd.


Zonnestudie bekijken