Logo Logo

Het is zover: de verkoop van La Cour Cantina is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jouw uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

Zet het alvast in je agenda! Woensdag 12 december is er gelegenheid om vragen te stellen over La Cour Cantina. Dat kan zijn over de woningen, de tekeningen, het meerwerk, de financiering. Dit vindt plaats in het gebouw 8, op het Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede.

Lees verder

Het is straks mogelijk om het hele verkooptraject online te doorlopen. In La Cour Cantina kan je straks de koopcontracten digitaal ondertekenen! Liever contact met de makelaar? Dat kan ook.

Lees verder

Het huisnummerbesluit van Officiersdorp is bekend. Hartstikke leuk om te kijken welk huisnummer bij jouw bouwnummer hoort. Het is nog even wachten op de oplevering van de woningen, maar je kunt wel alvast een verhuiskaart maken.

Lees verder

De eerste woningen zijn opgeleverd in Villapark Sysseltse Lanen fase 1! Het gaat totaal om 39 huishoudens die gaan wonen in twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in Ede. Wonen tussen bos en heide.

Lees verder

Zet maar in je agenda! Maandag 10 december start de verkoop van La Cour Cantina en kan je online je voorkeuren doorgeven.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van de 32 woningen in Officiersdorp. De vergunning is afgegeven. Wat betekent dit.

Lees verder

De ontwerpen voor de woningen van La Cour Cantina zijn op enkele details na klaar. Dat betekent dat we nu die mooie beelden kunnen laten maken die dit nieuwbouwproject tot leven wekken. Een van de eerste stappen is het bepalen van de hoeken waardoor de woningen het best zichtbaar zijn. Deze beelden delen wij graag natuurlijk met jou!

Lees verder

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb jij al een financiële check gedaan?

Lees verder

De kans op jouw favoriete huis vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?