Logo Logo

In de pers is op verschillende manier aandacht besteed aan gasloos wonen. Bij de woningen in Het Officiersdorp komt er geen gasaansluiting, maar worden de woningen aangesloten op het warmtebedrijf Ede.

Lees verder

Er komt een nieuwe wijk in Kazerneterreinen: La Cour Cantina. Hoe wil jij wonen? Vul de enquête in en laat het ons weten!

Lees verder

Officiersdorp krijgt steeds meer vorm. We geven nu alvast een prijsindicatie voor de bouwnummers. Deze starten bij € 295.000,- v.o.n.

Lees verder

Binnenkort gaan de woningen van Het Officiersdorp in verkoop. De verkoop- en toewijzingsprocedure lichten we graag alvast toe.

Lees verder

De ontwerpen voor de woningen van Het Officiersdrop zijn op enkele details na klaar. Dat betekent dat we nu die mooie beelden kunnen laten maken die deze fase tot leven wekken. Een van de eerste stappen is het bepalen van de hoeken waardoor de woningen het best zichtbaar zijn. En deze beelden delen wij graag natuurlijk met jou!

Lees verder

Like op Officiersdorp jouw favoriete woningtype. Zo laat je alvast je interesse blijken. Dit is een must als je straks een huis wilt kopen.

Lees verder

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De voorlopige plattegronden van de woningen in Officiersdorp staan nu op de website. Bekijk de indelingen.

Lees verder

Wil jij thuiskomen in Officiersdorp, maar heb je nog geen passende woning in het huidige aanbod gevonden? Dan hebben wij goed nieuws, want de woningtypes staan op de website!

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van de woningen in Villapark Sysseltse Lanen fase 1b en fase 2. De vergunning is afgegeven.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?