Logo Logo

La Cour Cantina is volop in beweging en ontwikkeling. We nemen je graag mee in het 3d model. Hiermee komt La Cour Cantina echt tot leven! Benieuwd hoe dat eruitziet? Kijk maar mee.

Lees verder

Het was mooi zonnig weer om de lucht in te gaan en een kijkje te nemen op de bouw van Villapark Sysseltse Lanen. Kijk je mee?

Lees verder

De inschrijving van de 32 woningen in Het Officiersdorp is 16 juli gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft 18 juli plaats gevonden. Op dit moment is 1 bouwnummer beschikbaar. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte.

Lees verder

Ben je geïnteresseerd in het nieuwbouwproject La Cour Cantina? Laat dan alvast weten naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat!

Lees verder

Het Officiersdorp: ontwikkelaar en makelaar aan het woord over Officiersdorp.

Lees verder

Staat het in je agenda! Donderdagavond 12 juli is er gelegenheid om vragen te stellen over Het Officiersdorp. Dat kan zijn over de woningen, de tekeningen, het meerwerk, je financiering. Dit vindt plaats op het Kazerneterrein. Nieuwe Kazernelaan 2 Ede.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Het Officiersdorp is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jouw uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

Maandag 9 juli start de verkoop van de 32 woningen in Het Officiersdorp in Ede en de prijzen zijn vastgesteld, welke is jouw favoriet?

Lees verder

Elk huis in Het Officiersdorp krijgt sanitair van Sphinx met kranen van Grohe.

Lees verder

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Vallei en Rijn helpt je hier graag mee!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?