Logo Logo

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? En: hoe kom ik in de parkeergarage? Alle nieuwbouwwoningen van La Cour Cantina staan nu in de interactieve kavelkaart.

Lees verder

Het is herfst en dat zie je aan de bomen, maar het voelt aan als zomer. Mooi moment om de lucht in te gaan voor Villapark Sysseltse Lanen.

Lees verder

Wil je graag alvast een idee krijgen hoe de woonwijk Simon Stevin eruit komt te zien? De dronefilm geeft je een goed overzicht!

Lees verder

Proosten met de buren

Tijdens het Woonevent Simon Stevin op zaterdagmiddag 29 september jl. hebben alle nieuwe bewoners van Sysseltse Lanen met elkaar een toost uitgebracht en nader met elkaar kennisgemaakt.

Lees verder

La Cour Cantina krijgt steeds meer vorm. We geven nu alvast een prijsindicatie voor de bouwnummers. Deze starten bij € 270.000,- v.o.n.

Lees verder

In de pers is op verschillende manier aandacht besteed aan gasloos wonen. Bij de woningen in La Cour Cantina komt er geen gasaansluiting, maar worden de woningen aangesloten op het warmtebedrijf Ede.

Lees verder

Heb je een woning gekocht op het voormalige kazerneterrein of ben je geïnteresseerd om hier te wonen? Dan ben je vast ook benieuwd hoe de openbare ruimte van de wijk eruit komt te zien. De Gemeente Ede organiseert hierover een informatieavond op dinsdag 25 september. Kom je ook?

Lees verder

Woonevent op Simon Stevin

Zet de datum maar op je kalender. Op zaterdag 29 september is het woonevent Simon Stevin. Dit mag je niet missen.

Lees verder

De bouw is weer in volle gang in Villapark Sysseltse Lanen.

Lees verder

De zomervakantie is voorbij en een mooi moment om te laten zien hoe ver de bouw is op Villapark Sysseltse Lanen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?