Heldensuite 3-kamer appartement De Arthur #212

€ 752.500 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Nadat je op vrijdagavond heerlijk hebt gegeten en geborreld met de buren, word je de volgende dag uitgerust wakker. In alle rust loop je naar de keuken, zet je koffiezetapparaat aan en maakt een heerlijke cappuccino. De zon schijnt al volop, je opent de deur naar het terras en loopt met je koffie naar buiten. Je hoort alleen de vogeltjes fluiten. Wat een rust, hier is het heerlijk wakker worden. 

Vrij

Heldensuite 3-kamer appartement De Arthur #212

€ 752.500
ca. 139 m2
3 kamers
1e verdieping
ca. 29 m2 balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gezamenlijke huiskamer én paviljoen

De luxe appartementen en groene omgeving geven niet alleen ieder de ruimte om lekker z’n eigen ding te kunnen doen, júíst ook het samenkomen wordt door Helden van de Heide gestimuleerd. Om dit te kunnen verwezenlijken krijgt De Elias een grote gezamenlijke huiskamer op de begane grond. 


Naast de huiskamer, komt er midden in de gezamenlijke heidentuin een paviljoen! Hiermee worden ook ontmoetingen tussen de bewoners van De Elias en De Arthur gestimuleerd. Het paviljoen is een overdekte ruimte waar je optimaal kunt genieten van de groene omgeving. Ook hier wordt de inrichting volledig overgelaten aan de nieuwe bewoners. 

image alt

Duurzaamheid en servicekosten

We hebben de ambitie om de woningen in Helden van de Heide zo duurzaam mogelijk te maken. De Elias en De Arthur worden dan ook energieneutraal! Naast een lage energierekening doordat je beschikt over je eigen zonnepanelen, woon je ook nog eens gasloos. Je beschikt over de mogelijkheid tot het elektrisch laden in de parkeergarage. Daarnaast denken de Helden ook aan de natuur. Regenwater wordt opgevangen voor de bewatering van de tuin en ook natuurinclusiviteit speelt een belangrijke rol. De plaatselijke biodiversiteit blijft behouden en wordt zelfs uitgebreid. 


De verwachting is dat de maandelijkse servicekosten van de appartementen rond de €2,5 per m2 uitkomen. Per parkeerplaats betaal je daarnaast €9 per maand. Meer informatie over de VVE

Alternatief aanbod