Logo Logo

Voorzieningen in de buurt van Kazerneterreinen

Een gloednieuw huis in zo’n mooie omgeving is al een genot op zich. Maar het feit dat alle voorzieningen in de buurt zijn, maakt het leven nog fijner. In Ede zit je goed. Helemaal als je voor Kazerneterreinen kiest. Genieten in 1 van de vele gezellige horecagelegenheden? Zorg, scholen, winkels en sportmogelijkheden. Alles binnen handbereik. 

Zorg

In Ede staat het ziekenhuis de Gelderse Vallei dat op zo’n 10 minuten rijden van Kazerneterreinen ligt. In de naastgelegen wijk kun je terecht voor eerstelijnszorgvoorzieningen als de huisarts en de apotheek.

Scholen

Ede biedt onderwijsvoorzieningen voor kinderen van alle leeftijden. In de naastgelegen wijk is een aantal basisscholen en uitstekende kinderopvang. Voor de oudere kinderen zijn er in de stad diverse middelbare scholen. Altijd op fietsafstand!

Winkels

Met het centrum van Ede op 7 minuten fietsafstand spreekt het voor zich dat je voldoende winkels hebt voor de dagelijkse boodschappen en net dat beetje meer. Wil je eens uitgebreid gaan shoppen? Arnhem ligt op 20 minuten afstand.

Sporten

Van tennis tot softbal en van yoga tot Tai Chi: Ede biedt veel verschillende sportmogelijkheden. In het centrum van de stad vind je diverse sportscholen. De sportvelden bereik je met 10 minuten fietsen en ook zwembad de Peppel is vlakbij. Of sla een balletje in het karakteristieke stuwwallenlandschap van de Veluwezoom bij de Edese Golfclub Papendal. 

Avondje uit

Ede biedt alle ingrediënten voor een mooi avondje uit. Bezoek het theater, de bioscoop of ga lekker uit eten. Dichter bij huis is de Prins Mauritskazerne. In het nieuwbouwgebied is vaak wat leuks te doen, denk bijvoorbeeld aan een foodfestival. Levendigheid op gepaste afstand.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?