3-kamer appartement De Elias

€ 418.500 - € 530.000 v.o.n. Nog 26 beschikbaar

Omschrijving

In Helden van de Heide fase 2 komen 35 prachtige 3-kamer appartementen beschikbaar. Deze luxe appartementen zijn gelegen op een unieke locatie tussen de Ginkelse heide en het Sysseltse bos. Dit is de plek waar je na een lange dag thuiskomt. In de zomermaanden geniet je van de avondzon op jouw ruime balkon. Op de koudere dagen borrel je samen met je buren in de gezamenlijke huiskamer. Rust en gezelschap, natuur en luxe – hier heb je alles bij de hand.

Nog 26 beschikbaar

3-kamer appartement De Elias

€ 418.500 - € 530.000
ca. 88 - 99 m2
3 kamers
vloerverwarming geheel
balkon
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gezamenlijke huiskamer én paviljoen

De luxe appartementen en groene omgeving geven niet alleen ieder de ruimte om lekker z’n eigen ding te kunnen doen, júíst ook het samenkomen wordt door Helden van de Heide gestimuleerd. Om dit te kunnen verwezenlijken krijgt De Elias een grote gezamenlijke huiskamer op de begane grond. 


Naast de huiskamer, komt er midden in de gezamenlijke heidentuin een paviljoen! Hiermee worden ook ontmoetingen tussen de bewoners van De Elias en De Arthur gestimuleerd. Het paviljoen is een overdekte ruimte waar je optimaal kunt genieten van de groene omgeving. Ook hier wordt de inrichting volledig overgelaten aan de nieuwe bewoners. 

image alt

Duurzaamheid en servicekosten

We hebben de ambitie om de woningen in Helden van de Heide zo duurzaam mogelijk te maken. De Elias en De Arthur worden dan ook energieneutraal! Naast een lage energierekening doordat je beschikt over je eigen zonnepanelen, woon je ook nog eens gasloos. Je beschikt over de mogelijkheid tot het elektrisch laden in de parkeergarage. Daarnaast denken de Helden ook aan de natuur. Regenwater wordt opgevangen voor de bewatering van de tuin en ook natuurinclusiviteit speelt een belangrijke rol. De plaatselijke biodiversiteit blijft behouden en wordt zelfs uitgebreid. 


De verwachting is dat de maandelijkse servicekosten van de appartementen rond de €2,5 per m2 uitkomen. Per parkeerplaats betaal je daarnaast €9 per maand. Meer informatie over de VVE

Alternatief aanbod